Junior en Medior Systeembeheerder Windows
ACC ICT BV
Nieuwegein, NL
3 dagen geleden

Junior en Medior Systeembeheerder Windows

Begrijp jij de wensen van de klant en zet jij hem of haar graag centraal? Ben je graag in control en voorspel je bottlenecks?

Wil je daarnaast onderdeel uitmaken van een hecht team van gedreven vakgenoten waar je jouw ervaringen en ontwikkelingen mee kunt delen?

Dan ben jij de IT-professional die wij zoeken!

Functieomschrijving

Voor deze fulltime functies zijn wij op zoek naar (ervaren) Windows systeembeheerders, voor wie het beheersen van systemen meer is dan een manier om zijn of haar boterham te verdienen.

Wij zijn op zoek naar de personen die graag zijn of haar steentje bijdraagt de systemen van onze klanten, die in veel gevallen gebruik maken van onze datacenter-

onafhankelijke cloud-infrastructuur, op en top te laten functioneren.

Als Systeembeheerder houd jij je proactief bezig met het monitoren, beheren en optimaliseren van de systemen. Je draagt zorg voor de continuïteit van de gegevensverwerking, handelt eerste-

tweede- en / of derdelijns supportmeldingen af waarbij je ervoor zorg draagt dat de afgesproken service levels worden nagekomen.

Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit :

 • Installeren, configureren, monitoren en beheren van Windows-systemen;
 • Eerste-, tweede- en / of derdelijns support;
 • Inregelen en testen van disaster recoveryscenario’s;
 • Rapporteren van (toekomstige) bottlenecks;
 • Adviseren en betrokken zijn bij het ontwikkelen van optimalisatieplannen;
 • Initiëren en uitvoeren van migratie- en upgradetrajecten.
 • Functie-eisen : Functie-eisen

  Functie-eisen

  Je bent in het bezit van een rijbewijs (B), woont in de omgeving van Nieuwegein en hebt een MBO / HBO- werk en denkniveau.

  Je bent communicatief vaardig en stressbestendig. Je hebt relevante certificeringen voor producten als; Microsoft, VMware en / of Cisco en je hebt de drive om jezelf continu te blijven ontwikkelen.

  Daarnaast voel jij je aangesproken door onze kernwaarden :

  Bedrijfsomschrijving :

  Werken bij ACC ICT betekent werken aan IT-omgevingen waarbij 100% beschikbaarheid de norm is. Onze klanten rekenen op onze specialisten omdat de kwaliteit van ons werk direct invloed heeft op hun bedrijfsvoering.

  Onze specialisten zijn zich ervan bewust elkaar nodig te hebben om tot het maximale resultaat te komen. Wij werken samen als team waarin wij respect hebben voor elkaar en iedereen, ongeacht of je een uitvoerende-

  of managementrol hebt, wordt aangesproken op zijn of haar verantwoordelijkheden. Een specialist van ACC ICT zet de klant centraal, begrijpt de klant en is continu op zoek naar de vraag achter de vraag met als doel first time right’.

  Naast technische en communicatieve vaardigheden zijn onze specialisten ambitieus en verrassen zowel onze klanten als elkaar graag door iets eerder, sneller, beter of meer te doen.

  Onze specialisten gaan voor de extra mile! Dit uit zich in een klantgerichte, open en informele cultuur binnen een hecht team van gedreven specialisten.

  De grote diversiteit aan IT-oplossingen gerelateerd aan IT-continuïteit zorgen voor een zeer uitdagend, gevarieerd en gespecialiseerd werkterrein.

  Een werkterrein waar specialisten zich herkennen in onze kernwaarden; Continuïteit Kwaliteit Betrokkenheid Werk jij graag in een hecht team en zoek je een job voor de lange termijn met veel werkplezier en continu nieuwe uitdagingen? Neem dan contact met ons op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier