Manager Operations
MSD
De Bilt, NL
22 dagen geleden

Manager Operations

 • Wacht even alstublieft...
 • Solliciteer

  Voer uw e-mailadres in om te solliciteren Requisition ID : MAN004977

  De afdeling

  Productielocatie (IPT) De Bilt is een GMP (Good Manufacturing Practices) productie site voor veterinaire vaccins, voornamelijk voor de productie van kippenvaccins.

  Op de site wordt in klasse A / B cleanrooms geproduceerd. Momenteel werken er ongeveer 60 FTE. De afdeling werkt onder strikte GMP en SHE (Safety Health Environment) eisen.

  MSD De Bilt is onderdeel van MSD Animal Health Nederland.

  De positie

  Rapporterend aan de IPT (Productielocatie) Lead / Director Operations ben je als Manager Operations (intern : Operational Coach) verantwoordelijk voor de uitvoering van operationele processen binnen de Clean Rooms van IPT De Bilt.

  Safety first, Quality always’ is het motto. Gebaseerd op dagelijkse walk throughs en visueel management, ben je verantwoordelijk voor het realiseren van gepland werk, het structureel oplossen van problemen en het ontwikkelen van je team.

  Je geeft leiding aan een groep van 10 - 15 operators / technici. Je maakt deel uit van het IPT Leadership Team.

  Taken en verantwoordelijkheden

 • Realiseren van een veilige en compliant productie-operatie, gebaseerd op Lean Manufacturing.
 • Aansturing, ondersteuning en training / coaching van Operators en Technici en bijbehorende people management activiteiten;
 • Afstemming met IPT planners en collega managers van alle activiteiten die de productieplanning beïnvloeden;
 • Realiseren van de afgesproken leverdata van klantorders, tegen zo laag mogelijke kosten. Focus op tijdige en complete belevering van klanten;
 • Onderhouden en continu verbeteren van de huidige processen qua techniek, kwaliteit en veiligheid in samenwerking met ondersteunende disciplines binnen en buiten de IPT.
 • Hiermee borgen van een right-first-time operations zonder ongevallen;
 • In samenwerking met collega’s waarborgen en handhaven van eenduidige kwaliteitsprocedures;
 • Monitoren en initiëren van data-administratie en sturen van verbeteringen op basis van de data-afgeleide performance indicatoren.
 • Qualifications

  Benodigde kwalificaties & ervaring

 • HBO opleiding in (bio)chemie, (micro)biologie of Bedrijfskundige richting, of anders aantoonbaar HBO werk- en denkniveau in de genoemde richtingen;
 • Minimaal twee jaar relevante leidinggevende werkervaring;
 • Kennis van GMP en SHE richtlijnen
 • In staat om sturing en richting te geven aan een groep medewerkers en ze te coachen naar toenemende zelfstandigheid;
 • In staat een team te motiveren en te ontwikkelen;
 • In staat om prioriteiten te stellen en ook onder tijdsdruk een juiste afweging te kunnen maken;
 • Gecertificeerd Lean Six Sigma Green Belt of aantoonbare ervaring met continu verbeteren op een gestructureerde manier;
 • Project management vaardigheden;
 • Stevige persoonlijkheid;
 • Mondeling en schriftelijk communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Over MSD

  Het MSD van vandaag is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen.

  We zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen we met uitgebreid beleid, programma’s en samenwerkingsverbanden.

  Bij MSD in Nederland werken ongeveer 4500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties.

  Voor meer informatie ga naar msd.nl / werkenbijmsd /

  MSD Animal Health ontwikkelt en produceert vaccins en farmaceutische specialiteiten voor landbouwhuisdieren, gezelschapsdieren en vis.

  We hebben kantoren in meer dan 50 landen, verkopen onze producten in meer dan 140 markten en opereren een netwerk van productielocaties en R&D faciliteiten in de hele wereld.

  Binnen MSD Animal Health zijn we altijd op zoek naar innovatieve talenten die zich richten op voortdurende verbetering van onze producten en de manier waarop we werken.

  We zijn op zoek naar nieuwe collega's die ondernemend en resultaatgericht zijn. Niet alleen de resultaat telt; de manier waarop je deze resultaat behaalt is van cruciaal belang om succesvol te zijn binnen MSD Animal Health.

  MSD Animal Health loopt voorop in diergeneesmiddelen.

  Onze medewerkers zijn de sleutel tot het succes van ons bedrijf. We tonen onze toewijding aan onze medewerkers door onder andere het aanbieden van een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.

  Onze voorwaarden bieden ondersteuning aan de verschillende doelen, behoeften en levensstijlen van onze medewerkers én degene die hen het meest dierbaar zijn.

  MSD als werkgever

  Keer op keer nieuwe uitdagingen aangaan, dat is wel iets wat je leuk moet vinden als je bij MSD aan de slag wilt. Want continu verbeteren is een van onze drijfveren.

  Dat geldt zowel voor werkprocessen als voor medewerkers. Gedrevenheid, teamwork en eigen initiatief zijn van groot belang.

  Bij MSD kun je je op allerlei manieren ontwikkelen. In de diepte, door je te specialiseren in je vak. Maar ook door jezelf te verbreden en door te groeien naar een leidinggevende functie.

  Internationaal of juist heel lokaal, er zijn talloze andere mogelijkheden om stappen te zetten in je loopbaan, te rouleren in functies of te groeien in je functie.

  Werken bij MSD is werken in een dynamische high tech omgeving van internationale allure, die toch sterk lokaal geworteld is in Oss, Haarlem, Boxmeer en De Bilt.

  Informatie

  Voor nadere informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met Arjen Vermolen, IPT Lead De Bilt, via 030-2212893.

  Solliciteren

  Als je interesse hebt in deze interessante rol nodigen we je van harte uit om online te solliciteren door middel van het indienen van je CV en motivatiebrief.

  Search Firm Representatives Please Read Carefully :

  MSD is not accepting unsolicited assistance from search firms for this employment opportunity. Please, no phone calls or emails.

  All resumes submitted by search firms to any employee at MSD via email, the Internet or in any form and / or method without a valid written search agreement in place for this position will be deemed the sole property of MSD.

  No fee will be paid in the event the candidate is hired by MSD as a result of the referral or through other means.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier