Afstudeerstage R&D - Healthcare
Unit4
Sliedrecht, The Netherlands
14 dagen geleden

Een afstudeerstage bij Unit4 als eerste stap naar jouw succesvolle carrière? Direct een baan na het afstuderen?

Wat ga je doen?

Unit4 is continu bezig om te innoveren, nieuwe features te ontwikkelen en onze software nog gebruiksvriendelijker te maken.

Wil jij ons helpen door middel van jouw afstudeeropdracht?

Er is een stageopdracht beschikbaar voor ons product Unit4 Cura, onze software voor de gezondheidszorg. Er is geen enkele andere sector die meer onder druk staat om de kosten te reduceren en tegelijkertijd de kwaliteit te verbeteren door het optimaliseren en automatiseren van zorgprocessen en jij kunt ons hierbij helpen.

Momenteel zijn wij druk bezig om Unit4 Cura te vernieuwen door de applicaties toekomst gerichter. Hiervoor vervangen we de huidige backend oplossing met een web front-

end door een nieuwe front-end ontwikkeld op basis van Azure en Angular. Tevens is er een API laag ontwikkeld welke het mogelijk maakt om met deze nieuwe front-

end tegen de backend te communiceren. Graag zouden wij onderzocht willen hebben hoe wij de huidige backend omging kunnen omzetten in microservices.

Met als doel sneller, flexibeler en stabieler te kunnen ontwikkelen. Naast het onderzoek is het ook mogelijk om de oplossing te maken en te implementeren.

Als stagiair werk je samen met ervaren specialisten in een informele sfeer en een Agile omgeving. De opdracht is uit te voeren op onze vestigingen Hengelo en Sliedrecht.

Wie ben jij

Je volgt een HBO studie in de richting van informatica en hebt een passie voor softwareontwikkeling en houdt van onderzoeken en experimenteren.

Als persoon heb je een proactieve houding en ben je een echte teamspeler.

Wat bieden wij

Unit4 is een organisatie met een rijke geschiedenis, 38 jaar geleden gestart in Nederland. Er is dan ook veel kennis en expertise beschikbaar waar je als stagiair eenvoudig gebruik van kunt maken.

Onze collega’s helpen je graag meer te weten te komen over onze producten en diensten en hoe onze oplossingen organisaties nog succesvoller kunnen maken.

Je krijgt alle ruimte om bij te blijven met de nieuwste trends en technieken in jouw vakgebied. En nog belangrijker : je mag ze tijdens je stage ook toepassen.

Je ontvangt persoonlijke begeleiding en bent werkzaam aan producten die door vele bedrijven en gebruikers iedere dag worden gebruikt.

Met vestigingen in Sliedrecht, Utrecht en Hengelo zijn er vele mogelijke onderwerpen waar jij mee aan de slag kunt.

Als afstudeerder ontvang je een stagevergoeding van €650,- bruto per maand. Plus een bonus die kan oplopen tot maximaal €1000,-

afhankelijk van het eindcijfer voor je afstuderen. Tevens zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s en is er de mogelijkheid om na je stage bij ons in dienst te komen.

Over Unit4

Unit4 is in business for people’. Sinds het begin van de jaren tachtig hebben wij ons gespecialiseerd in software voor serviceorganisaties waar mensen centraal staan en het verschil maken.

Onze technologie is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen - het verbetert hun efficiëntie en productiviteit en stelt mensen in staat om juist tijd te besteden aan hun eigenlijke werk zoals het helpen van hun klanten.

Door gebruik te maken van de nieuwste AI-, machine learning en digitale technologieën kunnen onze klanten bedrijfskritische gegevens beter dan ooit interpreteren.

Onze cloud ERP- en industriegerichte oplossingen leveren snelle inzichten voor organisaties in sectoren zoals de zakelijke dienstverlening, het hoger onderwijs en de publieke en non-

profit sector. Met onze software kunnen mensen meer waarde creëren voor zichzelf, hun organisatie en hun klanten.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of ons volgen op Twitter of LinkedIn.

Interesse?

Solliciteer direct en we nemen graag contact op om een passende opdracht voor je te vinden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier