Eerste Bedrijfswagenmonteur
Randstad
Utrecht, NL
21 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Vacature voor een Eerste Bedrijfswagenmonteur bij Daimler / Mercedes in Utrecht.

Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Wij zoeken

 • technisch talent met meerdere jaren monteurservaring met bedrijfswagens en / of trucks (bij voorkeur bij Daimler / Mercedes).
 • wil jij in je vak de top bereiken bij een groeiend en gezond bedrijf voor zowel personenwagens als bedrijfswagens?
 • werk je graag in teamverband en vind je dat klanten optimaal tevreden moeten zijn?
 • Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

  Wat wij bieden :

 • een prettige werksfeer
 • prima arbeidsomstandigheden
 • salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed
 • je neemt deel aan het Daimler / Mercedes opleidings- en trainingsprogramma, waardoor je wordt bijgeschoold in nieuwe reparatietechnieken van diverse modellen.
 • Randstad Techniek nodigt je uit om te solliciteren op deze leuke funtie als eerste automonteur bedrijswagens bij Daimler / Mercedes.

  Reageer via MijnRandstad en maak kennis met Daimler / Mercedes. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier