Junior commercieel manager
FBD Bankmensen
Almelo, Netherlands
1 dag geleden

Junior commercieel manager

Ben jij de verbindende schakel tussen onze interim professionals en de financiële sector? FBD zoekt een ondernemende en omgevingsbewuste HBO / WO-

er. Wij bieden je een commerciële uitdaging bij een dynamische organisatie waar ruimte is voor eigen initiatief en ideeën!

Primair ben je als junior commercieel manager verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen binnen de financiële sector.

Als partner in business met onder andere banken ken je het werk en de ontwikkelingen in de sector. Je doorgrondt de aard van opdrachten en inventariseert de juiste klantbehoefte.

Hierdoor ben je in staat om de juiste interim professionals aan ons te binden, waarbij je uiteraard betrokken bent bij de matching van deze professionals.

Je geeft op afstand leiding aan gedetacheerden.

Jouw bagage en ons aanbod

Als junior commercieel manager ben je een resultaatgerichte ondernemer op HBO / WO niveau en ben je ambitieus. Goede contactuele vaardigheden zijn onmisbaar en je hebt affiniteit met de financiële sector.

Je zoekt contact met klanten, collega’s en andere partners in business en je onderhoudt deze contacten met aandacht.Wij bieden een uitdagende junior managementfunctie met een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid.

Je ontvangt een marktconform, transparant en modern arbeidsvoorwaardenpakket.

Wie zijn wij?

Al sinds 2000 leveren de ervaren professionals van FBD financiële expertise op hoog niveau. Onze klanten schakelen ons in voor hun projectmatige en tijdelijke vraagstukken.

Zo zijn we partners in business met de meest toonaangevende banken van Nederland op diverse afdelingen binnen de zakelijke, particuliere en verzekeringsmarkt.

FBD staat voor loyale, betrokken en integere mensen die kwaliteit leveren. Dat stralen we uit in woorden en daden. We zijn trots op wie we zijn en wat we doen.

De ontwikkeling van het ambitieuze individu staat bij ons voorop. Onze organisatie kenmerkt zich door persoonlijkheid, dynamiek, kennis en innovatie.

We hebben oprechte aandacht voor mensen en er is ruimte voor een eigen mening. Met onze nuchtere aanpak denken we in oplossingen voor onze klanten.

Afspraak is daarbij afspraak. Dit alles maakt ons een degelijke en betrokken partner in de bancaire business.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier