Bijbaantje op de zondag? Word chauffeur bij PostNL in Amsterdam.
YoungCapital
Amsterdam, Nederland
10 dagen geleden

Wat ga je doen? Als chauffeur voor de pakkettendienst ga jij op de zondag aan de slag met het bezorgen van pakketten. Jij kunt goed met stress omgaan en jij deinst niet achteruit voor hectische dagen.

Jij ziet dit namelijk juist als een uitdaging. Je krijgt veel zelfstandigheid, want jij rijdt zelfstandig je eigen route.

Het aantal pakketjes dat je gaat wegbrengen wordt steeds groter, waardoor je steeds je grenzen gaat verleggen. Iedere zondag stap jij met een goed gevoel achter het stuur en ga je op weg.

Je zal voornamelijk in Amsterdam gaan rijden. Je gaat voorzichtig met de pakketten om en je houdt je aan de verkeersregels.

Aan de deur ben jij te allen tijde vriendelijk en geduldig en je zorgt dat de klanten tevreden zijn. De baan is tijdelijk tot het einde van het jaar.

Voordat je aan de slag gaat, krijgt je eerst nog een training zodat je alle ins en outs over jouw functie en het bedrijf kent.

Zo ga jij voorbereid de weg op! Zie jij het als een uitdaging om de pakketjes binnen de gestelde tijd te bezorgen? Wil je daarnaast lekker bijverdienen door te werken in het weekend?

Dan is dit echt iets voor jou! Solliciteer dus snel! Wat wij bieden : Een bruto uurloon van €10,27.Een uitstekende toeslag van 100%!!Een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid.

Je reiskosten worden vergoed. Wat wij vragen : Er is geen minimale opleiding vereist. Je bent stressbestendig.Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 • Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!'
 • en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier