Productiemedewerker
Randstad
Zwolle, NL
10 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor het magazijn van de gebroeders Sint en meneer de Kerstman zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde fulltime pakketsorteerders / -

opvoerders. Voor deze vacature moet je in de nacht en / of in de avond ervoor willen zorgen dat alle kinderen een fijne decembermaand tegemoet gaan waarin zij hun cadeautjes keurig op 5 of 25 december krijgen.

De werktijden van de avonddienst zijn van maandag t / m vrijdag van 17 : 30 tot 01 : 30.

De werktijden van de nachtdienst zijn van dinsdag t / m zaterdag van 00 : 00 tot 07 : 00.

Doordat deze diensten in ploegen zijn, gunnen de Sint en de Kerstman jou wat extra’s in de vorm van een ploegentoeslag. Er geldt een avondtoeslag van 22 : 00 00 : 00 van 20%, van 00 : 00 tot 06 : 00 geldt er een nachttoeslag van 30%.

Daarnaast keert PostNL een bonus van 10% uit over je gewerkte uren wanneer jij je werkzaamheden tussen W46 en W52 n.a.v. de voorwaarden voltooid!

Profiel :

Ondanks het feit dat de hulpjes van de Sint en de Kerstman niet allemaal even lang zijn, is het belangrijk dat je minimaal 1,65 bent.

Dit om te zorgen dat je ook bij de cadeautjes van de hoogste stapels kan komen.

Je draagt een belangrijke taak en daarom is het belangrijk dat de Sint en de Kerstman een VOG van jou kunnen aanvragen, om er zeker van te zijn dat jij het gewenste resultaat oplevert.

Cadeaus kunnen behoorlijk zwaar zijn en ook moet je veel heen en weer lopen en staan, daarom is het belangrijk dat je fysiek in orde bent.

Naarmate het einde van het jaar nadert, wordt het alleen maar drukker met het sorteren en opvoeren van pakketten. Daarom is het belangrijk dat jij minimaal 2 dagen beschikbaar bent.

Vanaf de leeftijd van 18 jaar is het pas mogelijk om voor sinterklaas en de kerstman aan het werk te gaan. Daarom geldt voor deze vacature de minimumleeftijd van 18 jaar.

Tot slot is het belangrijk dat je op de plek van bestemming kan komen, hiervoor moet je beschikken over eigen vervoer. Helaas is dit geheime magazijn niet bereikbaar met het openbaar vervoer.

Spreekt deze vacature je aan, solliciteer dan via de onderstaande button!

Wij winnen altijd minimaal 1 referentie in dus wil je daar alvast over nadenken?

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier