Traineeship Verpleegkunde
Aethon
Nederland, NL
5 dagen geleden

Over de functie

Wil jij een baan waar veel aandacht is voor jou en je ontwikkeling? Start met het traineeship verpleegkunde en draag meteen jouw steentje bij aan de kwaliteit van de zorg.

Solliciteer en ga voor baangarantie, een lekker salaris en een flinke boost voor je cv.

Jouw uitdaging

Als trainee bij Aethon ga je aan de slag in de thuiszorg, intramurale setting, gehandicaptenzorg of bij een GGZ-instelling.

Je werkt op jouw niveau en met complexe vraagstukken. Is er een noodgeval? Dan ben jij degene die de beslissingen neemt.

Geen arts die zegt wat je moet doen, maar jij hakt de knopen door. Uiteraard met de juiste coaching en maandelijks een training.

Zo doe je veel sneller ervaring op dan de gemiddelde startende verpleegkundige.

Na een persoonlijk kennismakingsgesprek stellen we jou voor aan drie a vier bedrijven waar je aan de slag kunt. Keuze gemaakt?

Dan kun je ook nog een dag meelopen bij de instelling, voordat je echt van start gaat. Na een leuke introductieweek met de andere trainees, ga je aan de slag.

In twee jaar tijd kan je ervaren hoe het is bij de verschillende disciplines binnen de ouderenzorg. Een keer per maand ga je weer even de schoolbanken in om meer te leren over de inhoud en organisatie van de zorg.

Met het traineeship verpleegkunde ontdek én ontwikkel je jouw talenten het beste.

Aethon verbindt young professionals, zoals jij, aan de beste carrières in de Zorg. Aethon vindt het belangrijk om samen te praten over jouw doelen en groei.

Samen met jou én onze opdrachtgevers.

Wil jij dit jaar nog van start gaan met jouw toekomstplan? Meld je dan vandaag nog aan voor het traineeship verpleegkunde.

Dan neemt een van onze recruiters contact met jou op om jouw wensen te bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Functie eisen

 • Je diploma hbo-v heb je op zak;
 • BIG-geregistreerd;
 • Rijbewijs B heb je in the pocket en je hebt een plek voor je huis om jouw leaseauto te parkeren;
 • Ondernemend, ambitieus en gericht op samenwerken;
 • Hart voor de zorg en klaar voor een volgende stap in je carrière;
 • Zit jij in je laatste studiejaar? Ook dan kun je je alvast aanmelden voor het verpleegkunde traineeship. Je komt in aanmerking zodra je bent afgestudeerd én je BIG-registratie hebt.
 • Wat wij bieden

  Als trainee aan de slag! Why?

 • Jouw professionaliteit krijgt een flinke boost. Jij helpt een organisatie groeien door jouw expertise en skills als zorgprofessional in te zetten.
 • Je kunt verschillende afdelingen uitproberen. Als trainee krijg je de kans om bij een organisatie op wisselende afdelingen ervaring op te doen.
 • Hiermee ontwikkel je niet alleen razendsnel jouw competenties, maar ook jouw netwerk.

 • Vaste baangarantie bij de tofste werkgevers. Samen met jouw coach stippel je jouw carrièrepad uit. Zodra je drijfveren en ambities duidelijk zijn, gaan we op zoek naar de opdracht en opdrachtgever die daar het best bij past.
 • Zo zit jij de komende twee jaar wel goed.

 • Goede arbeidsvoorwaarden. Zoals een lekker salaris vanaf € 2566,- per maand en een leaseauto.
 • Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier