Onderwijsassistent Mens & Techniek, differentiatie Orthopedische Technologie (18.I01.009)
Fontys
Eindhoven, NL
8 dagen geleden

18.I01.009 / 0,4 - 0,6 fte / Eindhoven

Wat ga je doen?

Een interessante, afwisselende functie als onderwijsassistent waarin je de koppeling kunt maken tussen de orthopedische technologie en de opleiding en je je verder kunt ontwikkelen.

Je wordt met name ingezet voor de uitvoering van de praktijkgerichte vakken, projecten en stagebegeleiding.

Wat vragen wij van jou?

We zoeken een collega met recente orthopedisch technische kennis, die interesse heeft om studenten hierover iets te leren.

De docent die wij zoeken heeft het volgende in huis :

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent enthousiast, leergierig en communicatief vaardig;
 • Je vindt het leuk om met studenten te werken in een coachende en in een lesgevende rol;
 • Je kunt en wilt werken in een jong team;
 • Je hebt een flexibele werkhouding en je bent bereid om te blijven leren.
 • Informatie over deze vacature

  Contractvorm : Tijdelijk voor 1 jaar Inschaling : 09 - min. 2638,45 - max. 3635,26 Startdatum : 15 augustus Sluitingstermijn : 4 juni 2018 Planning gesprekken : week 24 (11-15 juni)

  Wat bieden wij jou?

  Fontys heeft uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers. Hierbij nemen wij - net als bij onze studenten - 'Groei door aandacht en uitdaging' als uitgangspunt.

  Wij dagen medewerkers uit hun talenten te ontwikkelen. Fontys beschikt over zeer goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals een breed scala aan loopbaan-

  en ontwikkelingsmogelijkheden, een uitgebreid activiteitenaanbod voor een gezonde en actieve levenswijze (Fontys Fit), een eindejaarsuitkering en een aantal collectieve verzekeringen.

  Daarnaast kent Fontys een flexibele werktijden- en verlofregeling.

  De werkomgeving

  Fontys Paramedische Hogeschool (FPH) is een lerende en innoverende organisatie waarin ontplooiing en ontwikkeling van medewerkers en studenten centraal staat.

  FPH leidt studenten op tot toekomstbestendige, ondernemende en maatschappelijke bewuste zorgprofessionals. Als kennisinstituut levert Fontys daarnaast met studenten, docenten en werkveld een bijdrage aan het aanpakken van maatschappelijke en zorgvraagstukken in het paramedisch werkveld.

  FPH biedt vijf paramedische opleidingen op hbo-niveau (bachelor) aan : logopedie, fysiotherapie, podotherapie, Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) en Mens en Techniek -

  Differentiatie Orthopedische Technologie.

  Kijk voor meer informatie op

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier