Elektromonteur industriële elektrotechnische installaties
Connect - Amersfoort
Barneveld, Gelderland, nl
11 dagen geleden
source : Jobbird

Als elektromonteur ben je vooral bezig met het aanleggen van industriële elektrotechnische installaties. Het werk van een elektromonteur bestaat hoofdzakelijk uit het installeren, monteren en in bedrijf stellen van licht-

en krachtstroominstallaties. Je krijgt te maken met het samenstellen, monteren en installeren van groepenkasten, aansluiten van bekabelingen, het gebruiken van diverse (meet)apparatuur, het plaatsen van kabel-

en wandgoten, schakelaars, wandcontactdozen, lichtpunten en het trekken van draden. 80% van de werkzaamheden is industrie.

De elektromonteurs werken meestal in een koppeltje of met meerdere elektromonteurs per project. Hierbij is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken.

Functie-eisen

Je beschikt over een MBO diploma richting Elektrotechniek (MSI, EMSI) en je hebt minimaal 3 jaar ervaring als elektromonteur bij een elektrotechnisch installatiebedrijf.

Ervaring in de industrie en bezit van een VCA is een pré. Je bent bekend met diverse elektrotechnische installaties en het installeren hiervan.

Belangrijk is dat je goed in een team kan functioneren, aangezien het plezier in werken en een goede samenwerking met je collega's zeer belangrijk is voor onze opdrachtgever.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een leuk team bij een leuke en succesvolle organisatie waar collegialiteit zeer belangrijk is. Salaris is conform CAO.

Het betreft een vaste baan waarbij na gebleken geschiktheid de intentie is om overgenomen te worden door de opdrachtgever.

Herken jij jezelf in bovenstaande functieomschrijving? Reageer dan vandaag nog!

Sollicitatieprocedure

Mike Ruiter088 - 235 26 60

Mike Ruiter088 - 235 26 60

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier