Constructiebankwerker gezocht voor binnen de staalbouw
Regiodienst
Utrecht, Netherlands
15 uur geleden

Introductie

Voor een klant uit Utrecht zijn we opzoek naar een constructiebankwerker voor een specialist binnen de zware constructiebouw.

Binnen de organisatie wordt er gewerkt aan balkconstructies van kleine schuren tot grote fabriekshallen. De werkzaamheden voer je voornamelijk zelfstandig uit vanaf de tekening.

Vanaf de tekening ga je aan de slag van het op maat maken van balken. Heb je ervaring binnen de (zwaardere) constructiebouw en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Organisatie

De organisatie is een allround staalconstructie bedrijf gelegen in het midden van het land die landelijk opereert. De organisatie is sinds 1959 begonnen met het maken en plaatsen van schuren.

In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een echte partner voor uiteenlopende projecten binnen de utiliteitsbouw.

De organisatie heeft de projecten in eigen beheer en begeleidt deze vanaf tekening tot aan de productie en afleveringen van de stalen constructies.

De constructies worden in verschillende halen gemaakt.

Functie

Als constructiebankwerker werk je binnen een hal samen met collega constructiebankwerkers en lassers aan balkconstructies.

De balken maak je aan de hand van een tekening. Je verzorgt zelf de materialen, het bewerken van het metaal en het nalopen van het product.

Als constructiebankwerker bewerk je de balken met verschillende technieken te denken aan knippen, zagen, slijpen en zetten van verschillende materialen te denken aan staal en aluminium.

Functie eisen

 • Als constructiebankwerker verwachten we het volgende van je;
 • je hebt een diploma in de richting van metaal;
 • je hebt ervaring met het bewerken van grote stalenconstructies;
 • tekening lezen is voor jou geen enkel probleem;
 • je bent iemand met een no-nonses mentaliteit, die gemotiveerd is en zelfstandig kan werken;
 • snel werken waarbij wel de kwaliteit gewaarborgd blijft, is voor jou geen probleem;
 • je bent woonachtig in de directe omgeving van Utrecht, in het bezit van een rijbewijs en vervoer.
 • Aanbod

  Als constructiebankwerker kom je te werken binnen een professionele organisatie waarbij je een goed salaris krijgt aangeboden.

  Daarnaast krijg je de mogelijkheid voor het volgen van opleidingen en trainingen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier