Basisarts (of bijna studie geneeskunde afgestudeerd) EN NU?!
Start People
Almere, Flevoland, nl
11 dagen geleden
source : Jobbird

Heb jij de ambitie om later als Huisarts aan de slag te gaan? Ben jij de ambitieuze Specialist Ouderengeneeskunde? Of wil je je graag specialiseren in een andere richting, maar mis je de werkervaring op dit moment?

Wij hebben de oplossing. Start People Arts en Specialist komt graag in contact met jou als basisarts of student geneeskunde ter voorbereiding op je specialisatie.

Graag doen wij jou een passend aanbod van een jaar. Ben jij recent afgestudeerd basisarts, neem jij binnenkort het diploma geneeskunde in ontvangst of wil / moet jij werkervaring als basisarts opdoen ter voorbereiding op de specialisatie? Lees snel verder!

Functie-eisen

Je bent een (bijna) afgestudeerde basisarts. Studenten geneeskunde die binnenkort hun studie afronden worden uiteraard ook van harte uitgenodigd om te reageren.

Als afgestudeerd arts beschik je over een geldige BIG-Registratie voor basisarts.

Ook indien je als basisarts helaas uitgeloot of afgewezen bent voor een specialisatie (bijvoorbeeld tot huisarts) maken wij graag een afspraak.

Weet jij nog niet goed of je je wilt specialiseren of ben je er nog niet uit welke specialisatie? Ook dan drinken wij graag een kop koffie met je.

Samen komen we er wel uit!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou als startende basisarts / ANIOS / AIOS uitdagende opdrachten binnen verschillende organisaties. Je ontvangt een marktconform salaris voor de betreffende functie van basisarts / AIOS / ANIOS / Arts-

Assistent en de betreffende aanvullende arbeidsvoorwaarden, omdat wij altijd de CAO van de opdrachtgever hanteren. Terwijl jij aan je ervaring werkt, gaan wij voor je aan de slag om jouw loopbaan verder uit te stippelen o.

b.v. de wensen en mogelijkheden, kortom : maatwerk. Dit doen wij o.a. door het afnemen van een assessment, maar ook zullen wij je in contact brengen met een medisch specialist of arts die je meer kunnen vertellen over jouw mogelijke droombaan.

Wij kennen de zorgkaart in de regio en kunnen hierdoor proactief met basisartsen meedenken in de complete scope van de geneeskunde.

Dit om ervoor te zorgen dat jij je als arts optimaal voor kunt bereiden op je ANIOS dan wel AIOS plek of in de functie van Arts-assistent.

Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak met één van onze consultants.

Voor de regio Almere-Lelystad kun je contact opnemen met Hendrik Wichers, Consultant, Tel 06-14753231. Of je kunt mailen naar Klik op de solliciteer-

button om te solliciteren . Via de site reageren kan ook. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier