Assemblagemonteur machinebouw
SPIE Industry Services
Nederland, Overijssel, Nederland
1 dag geleden

Een assemblagemonteur machinebouw zijn bij SPIE betekend dat je bij verschillende klanten zelfstandig aan het werk gaat.

Je bouwt zelfstandig of in teamverband modules.

Dit kan variëren van verpakkingsmachines, machines t.b.v.

de voedingsindustrie tot werken in een hightech omgeving.

Door deze grote variatie in opdrachten en klanten krijg je ook de mogelijkheid om samen te werken met andere ervaren monteurs en zo je kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen.

Hoe ziet je werkdag er uit? De invulling van de werkdag is afwisselend en is afhankelijk van jouw specifieke inzet bij de klant.

De volgende werkzaamheden en rollen komen voor : - Samenstellen van modules t.b.v.

machines - Installatie buitenland (incidenteel) Jouw profiel De monteur die wij zoeken is een professional met minimaal MBO niveau 2 op het gebied van werktuigbouwkunde of mechatronica.

Je hebt ervaring met het assembleren van modules in een technische werkomgeving. Uiteraard nodigen wij ook graag mensen uit met een andere technische achtergrond te solliciteren.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld autotechniek of luchtvaarttechniek. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt de positieve uitstraling die onze klanten het vertrouwen in SPIE Planatec geeft.

Daarnaast functioneer jij goed in teamverband en pas je je makkelijk aan. Je bent in bezit van een geldig rijbewijs. Regio : Noord Holland, Noord Brabant, West Brabant, Utrecht, Noord Limburg, Gelderland, Flevoland, Overijssel Wat wij je bieden : Salaris € 2150,-

€ 2500,- afhankelijk van opleiding en ervaring Contract : Jaarcontract wat al na drie geslaagde projecten omgezet wordt in een vast dienstverband.

Vakantie : Wij vinden de balans tussen werk en privé zeer belangrijk.

Daarom hebben we je verlofdagen als volgt geregeld : 25 verlofdagen + 13 ADV dagen Mogelijkheid tot aan- en verkoop vakantie dagen Lucratieve Tijd voor tijd regeling Ontwikkeling : Het ontwikkelen van de SPIE Planatec monteurs staat bij ons hoog in het vaandel.

Door jou te ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak zorgen we voor continue uitdaging en afwisseling.

Hoe we dit doen? Opleidingsbudget van minimaal €4000,- per jaar Afwisselende projecten bij onze opdrachtgevers in de machinebouw Professionele coaching op regelmatige basis om jouw carrièredoelen helder te krijgen en te ondersteunen bij de uitvoering van je persoonlijk ontwikkelplan Gebruik maken van ons eigen trainingscentrum de SPIE Academy Gebruik maken van onze online E-

Learning platform Good Habitz Persoonlijke aandacht : Open en heldere communicatie met je vestiging Op regelmatig basis voeren van voortgangsgesprekken Twee wekelijks bezocht worden op je project Mensgericht Persoonlijke uitrusting : Wij werken enkel met de beste gereedschappen van merken zoals Gedore, Sandvik, Bahco, Weidmuller, ANP, Facom en Fluke Genormeerde Bedrijfskleding Aangemeten veiligheidsschoenen Alle benodigde PBM’s Aangemeten veiligheidsbril op sterkte en aangemeten gehoorbescherming Vervoer : Om dat we het belangrijk vinden dat je veilig en zorgeloos de weg op gaat heb je de keuze uit : Autoleaseregeling incl privé gebruik auto Zeer royale reiskostenvergoeding van 31 ct.

per kilometer Reistijdvergoeding boven de 30 kilometer enkele reis Collectief : Ziektekostenverzekering CZ, Avero Achmea en Agis Collectieve WIA-

bodem- en WGA-Hiaatverzekering (oude WAO-hiaatverzekering) Heb je vragen of wil je solliciteren, neem dan contact op met Pascal Edelenbosch door een e-

mail te sturen naar pascal.edelenbosch spie.com

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier