Opleidingskandidaat Chauffeur CE trekker oplegger
Tempo-Team
Meppel, NL
9 dagen geleden

Tempo-Team leidt chauffeurs op voor Lekkerland in Meppel!

DE kans voor jou om jouw CE rijbewijs te halen, te werken bij Lekkerland tijdens jouw opleiding en een baangarantie voor minimaal 1,5jaar bij Lekkerland als chauffeur trekker oplegger!

Lekkerland is vooral bekend als de groothandel die de tankstations in Nederland voorziet van food, non-food en rookwaren.

Als chauffeur ben je het gezicht van Lekkerland bij de klant. Je zorgt voor de tijdige en nette belevering van de producten en bent tevens verantwoordelijk voor de aanvullende dienstverlening van Lekkerland.

Tevens ben jij het aanspreekpunt bij vragen en problemen.

Tijdens jouw opleiding werk je in het interne logistieke proces van Lekkerland in Meppel. Hier wordt je op diverse logistieke functies ingezet.

De praktijkuren worden rondom jouw werk gepland en de theorie doe je naast jouw werk via een E-learningprogramma. In 5-10 maanden doorloop je het opleidingsprogramma tot rijbewijs C, CE met code95.

Als je eenmaal geslaagd bent dan zul je in stapjes ingezet worden als chauffeur bij Lekkerland. Daarnaast werk je nog in het logistieke proces tot het moment daar is dat je zelfstandig routes kunt gaan rijden.

Een paar voorwaarden :

 • MBO 3 werk- en denkniveau (ivm niveau van het theoretische gedeelte)
 • Affiniteit en / of ervaring met de logistiek (dat is de sector waarin je gaat werken)
 • Klant- en servicegerichte instelling (belangrijk in de functie bij Lekkerland)
 • Woonachtig in de regio Meppel (+45km)
 • In bezit van een geldig rijbewijs B
 • Gemotiveerd en enthousiast
 • Op korte termijn beschikbaar
 • Tempo-Team biedt samen met Lekkerland een loopbaanpad aan, van logistiek medewerker tot chauffeur. In theorie bieden wij die mogelijkheid voor alle uitzendkrachten werkzaam in logistieke functies via Tempo-

  Team bij Lekkerland en onze andere klanten.

  Zie jij jezelf als klant- en servicegerichte chauffeur en daarmee kandidaat voor ons opleidingstraject?

  Reageer dan via de solliciteerbutton!

  Heb je vragen en / of twijfel je of je voldoet aan de voorwaarden? Neem dan eerst even contact met ons op vóór je gaat solliciteren.

  Wij beantwoorden jouw vragen graag! 038-4583007

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier