Ervaren Adviseur Archeologie
Grontmij
Landelijk, Netherlands
11 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij als archeoloog betrokken zijn bij projecten die Nederland maken en raken? Ben je nieuwsgierig en wil jij jezelf ontwikkelen?

Zoek je een baan met veel vrijheid in een open organisatie? Reageer dan snel. We maken graag kennis met je!

Jeroen van Rooij

Teammanager Archeologie en Uitvoeringsbegeleiding

Als adviseur archeologie voorzie je onze opdrachtgevers en collega’s van advies over archeologie binnen hun projecten. Naast deze adviseringswerkzaamheden schrijf je offertes en lever je een bijdrage aan tenders.

Je begeleid archeologische processen in advisering en uitvoering in de breedste zin van het woord. Je bedient zowel de interne als externe markt en bent daarin servicegericht, pragmatisch en doortastend.

Sweco is gecertificeerd voor prospectie- en opgravingswerkzaamheden op landbodems. Het uitvoeren en uitwerken van veldwerk maakt een klein onderdeel uit van onze werkzaamheden.

Binnen Sweco krijg je de mogelijkheid als archeologisch projectleider een bijdrage te leveren aan grote multidisciplinaire projecten.

Je werkt samen met een klein en hecht team archeologen, dat onderdeel is van de afdeling Bodem en Ondergrond. Deze bestaat uit een dynamische groep adviseurs en projectmanagers, die landelijk aan aansprekende projecten werken.

We zijn trots op ons werk. Archeologen van Sweco zijn onder meer betrokken bij de dijkversterkingen bij Marken en tussen de Eemshaven en Delfzijl en de aanleg van windparken in het IJsselmeer.

De afdeling is verspreid over onze kantoren in De Bilt, Groningen, Zwolle, Alkmaar, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Middelburg.

Dit biedt je de mogelijkheid om dicht bij je woonadres je dagelijkse werk te verrichten. Je krijgt veel vrijheid om je werk in te delen en je eigen ontwikkeling vorm te geven.

Sweco wil employer of choice zijn. Medewerkerstevredenheid is één van de drie pijlers van Sweco. Dit betekent onder andere de mogelijkheid om cursussen te volgen.

Daarnaast biedt Sweco uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zoeken

 • Je hebt een opleiding op WO-niveau
 • Je bent geregistreerd als senior KNA-archeoloog en / of senior KNA-prospector
 • Je hebt ervaring in archeologische projectleiding en directievoering
 • Je hebt ruime ervaring in het schrijven van rapporten, adviesnotities en Programma’s van Eisen
 • Ervaring met GIS is een pre
 • Je bent projectmatig sterk, resultaatgericht, proactief en open
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier