Interim recruiter
HetRecruitingKantoor
NL
17 dagen geleden
source : JobBoost.io

HetRecruitingKantoor is dé recruitmentspecialist die tijdelijke recruitmentprofessionals bemiddelt. Onze klussen zijn uitdagend en divers en onze collega's en interim professionals delen een passie voor het vak van sourcer, recruiter of arbeidsmarkt-

communicatiespecialist. Omdat wij wekelijks meerdere nieuwe aanvragen krijgen van opdrachtgevers, zoeken wij altijd goede interim recuiters, sourcers en recruitmentmarketeers om ons netwerk uit te breiden.

HERKEN JIJ JE IN DIT PROFIEL?

 • Je hebt minstens drie jaar ervaring in sourcing, recruitment of arbeidsmarktcommunicatie;
 • Je bent al aan het interimmen of nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden;
 • Jouw tevreden klanten of werkgevers kunnen wij bellen;
 • Je boekt goede prestaties en behaalt doelstellingen ;
 • En je bent ZZP’er of staat open voor een detacheringscontract?
 • WIJ LEREN JOU GRAAG KENNEN!

  ONZE OPDRACHTEN EN OPDRACHTGEVERS

  Onze opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland, met focus op het gebied Eindhoven Rotterdam Amsterdam Arnhem. Het type opdrachten waarvoor wij werken is zeer divers.

  Van een zwangerschapsvervanging bij een multionational, het bemensen van een nieuw bedrijfsonderdeel, de opstart van recruitment bij een klein bedrijf of het inlopen van een achterstand.

  Wij werken over alle sectoren heen en voor grote multinationals én kleine bedrijven. Dat maakt onze klantenkring zeer breed, van start en scale ups als MadOffers en Tesorion tot grote industriële bedrijven MSD en Sabic.

  Van bemiddelaars als Actief Werkt, Burdock en Olympia, tot middelgrote en grote ICT spelers zoals Capgemini, Sogeti en Motiv.

  ONZE WERKWIJZE

  Onze aanpak is altijd persoonlijk en kwalitatief. Na een persoonlijke intake, liefst bij ons op kantoor in Utrecht, nemen we je gegevens op in ons bestand.

  Daarna kunnen wij jou als interim professional bemiddelen naar een opdracht. Bij de uitvoering van je opdracht kunnen we je ondersteunen met kennis, tips of ons grote netwerk met gespecialiseerde partners.

  Wij introduceren je in ons HRK-netwerk en bieden je gratis toegang tot onze workshops en andere bijeenkomsten met vakgenoten.

  Uiteraard kan je altijd overleggen met een partner van HRK met meer dan tien jaar interim recruitment ervaring. Voor onze bemiddeling en ondersteuning hanteren wij een heldere tariefstructuur met een vaste reële marge.

  NIEUWSGIERIG GEWORDEN ?

  Nieuwsgier naar onze huidige opdrachten of een kennismaking? Neem dan snel contact op met Arnout Streekstra op 06 5373 0075 of Arnout.

  Streekstra hetrecruitingkantoor.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier