Medewerker crediteurenbeheer
Flexibility
Breda
6 dagen geleden

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van aankoopfacturen, zodanig dat er correcte en tijdige betalingen kunnen plaatsvinden.

Je bent een ervaren ondersteuner met een zeer servicegerichte instelling en uitstekend ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden.

Je bent een harde werker die zelfstandig en pragmatisch is ingesteld. Je hecht belang aan kwaliteit evenals aan accuratesse en efficiëntie.

Je bent proactief, stelt goed prioriteiten en bent ijzersterk in het organiseren van je eigen werk. Je voelt je thuis in een internationale werkomgeving.

Affiniteit met een gezonde levensstijl is een pré.

Wat vragen wij

 • Afgeronde opleiding MBO bedrijfsadministratie;
 • Minimaal 1 á 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met het Enterprise Resource Planning (ERP) systeem;
 • Ervaring met MS-Office applicaties;
 • Kennis van de btw wetgeving;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal, kennis van de Franse taal is een pre.

  Wat bieden wij

  Ons bedrijf bestaat uit jonge professionals in een dynamische organisatie met diverse ontwikkelmogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, reiskostenvergoeding, bonus, bedrijfsfitness en een collectieve ziektekostenverzekering.

  Op fulltime basis heb je 24 vakantiedagen en 12 ATV dagen.

  Interesse? mail direct naar Jolanda.bordewijk flexibility.nl

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier