Projectleider Logistiek Venlo
Tempo-Team
Venlo, NL
1 dag geleden

Vacature Projectleider Logistiek Venlo

Tempo-Team Outsourcing zoekt per direct een Logistiek Projectleider voor onze werklocatie in Venlo, jou dus!

Wat ga je doen als Projectleider?

Als Projectleider bij Tempo-Team Outsourcing word jij de verantwoordelijke voor onze spiksplinter nieuwe werklocatie in Venlo.

 • Dit is een geheel nieuw depot waarin pakketten worden geleverd, opgevoerd, gesorteerd, verzonden en geretourneerd. Jij gaat een belangrijke (lange termijn) rol spelen in het opstarten en structureren van deze werklocatie;
 • een geweldige uitdaging! De werkzaamheden vinden plaats in een ochtend- en avond proces met teams variërend in grootte van 30 -

  40 medewerkers. Deze medewerkers worden op de werkvloer rechtstreeks aangestuurd door de teamleiders. Als Projectleider ben jij eindverantwoordelijke voor het gehele logistieke proces, wat is opgedeeld in de volgende deelprocessen : werkvoorbereiding, uitvoering, administratie en relatiebeheer.

  Jij stuurt jouw teamleiders resultaatgericht aan zodat jullie samen de gemaakte KPI’s binnen deze deelprocessen (denk hierbij aan kwaliteit, levertijd en productiviteit) kunnen realiseren en natuurlijk vieren.

  Want, wat geeft er nu een grotere kick dan er voor te zorgen dat al die duizenden pakketten op tijd arriveren bij de mensen thuis?

  Precies, dit samen kunnen realiseren! Als Projectleider maak je zelfstandig beslissingen binnen de operatie welke je goed communiceert met de teamleiders.

  Voor hulp of advies kun je terecht bij de Manager Operations, jouw directe leidinggevende met wie je veel communiceert, overlegt en evalueert.

  Wat bieden wij?

  Zekerheid : om te beginnen een jaar contract met uren garantie en een vast salaris. Dit contract willen wij, bij goed functioneren, heel graag verlengen of onbepaald maken! Verder bieden wij :

 • een bruto maand salaris tussen €2650,- en €3100,- (incl. 4% arbeidsmarkttoeslag) op basis van 40-uur per week
 • een toeslag van 30% op ieder gewerkt tussen 21 : 00 tot 06 : 00
 • een fulltime dienstverband voor 40 uur per week
 • volop opleidingsmogelijkheden
 • secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals laptop, een aantrekkelijke telefoonregeling en bedrijfsauto
 • Wie ben jij?

 • Jij hebt minimaal drie jaar werkervaring in een leidinggevende rol in een resultaatgerichte productie- of logistieke omgeving
 • Jij hebt inzicht in en affiniteit met logistieke processen en / of productieprocessen
 • Jij hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Jij hebt basiskennis MS-Office (Word en Excel)
 • Wie is Tempo-Team Outsourcing?

  Wij zijn specialist in het uitvoeren, optimaliseren en aansturen van processen in de logistiek en productie. Wij zorgen ervoor dat het werkproces optimaal blijft draaien met ons eigen gekwalificeerd personeel.

  Als Projectleider ben jij in dienst bij Tempo-Team Outsourcing en heb jij een plek bij een bedrijf dat hard aan het groeien is.

  Is dit dé baan voor jou?

  Solliciteer! Ik bel je op om jouw motivatie en de functie te bespreken. Heb je eerst nog wat vragen over de functie? Neem dan contact met me op door te bellen naar 073-

  6489514 of te WhatsAppen naar 06-22140897.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier