Ben jij de Eerste Bedrijfswagenautotechnicus die wij zoeken?
Regiodienst
Zaanstreek, Netherlands
24 dagen geleden

Introductie

Voor een prachtig familie bedrijf in regio Zaanstreek, Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Eerste bedrijfswagenautotechnicus met ervaring als diagnosetechnicus.

Ben jij een ervaren bedrijfswagenmonteur met APK-keurmeester en EBAT, en zoek jij een nieuwe uitdaging?Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Organisatie

Als bedrijfswagenautotechnicus ga je aan het werk in een organisatie die meerdere vestigingen heeft in Noord-Holland en die bekend staat als zowel regionaal bedrijfswagen dealer als personenwagendealer.

Binnen het bedrijf heerst een nuchtere, laagdrempelige sfeer met korte communicatielijnen.

Functie

In deze uitdagende functie als 1e bedrijfswagentechnicus, ga je aan de slag met zeer geavanceerde techniek van de trucks.

Je bent verantwoordelijk voor het stellen van diagnoses, uitvoeren van reparaties, problemen checken, storingen zoeken, herkent klantenklachten en vertaalt deze naar een technische oplossing en klanttevredenheid.

Het coachen van leerling-monteurs kan tevens tot jouw takenpakket behoren.

Functie eisen

 • Voor deze functie 1e bedrijfswagenmonteur vragen wij;
 • Afgeronde 1e bedrijfswagenmonteur, bij voorkeur diagnose technicus.
 • Bij voorkeur in bezit van APK 1 en tachograaf en groot rijbewijs
 • Servicegericht, gemotiveerd en een teamplayer
 • Bij voorkeur meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Aanbod

  Wij bieden een baan in een jonge, professionele en ambitieuze organisatie die groeiende is. Een marktconform salaris volgens BOVAG CAO motorvoertuigen.

  Binnen ons bedrijf heerst een prettige, informele sfeer. Onze medewerkers worden systematisch geschoold bij Global Training Nederland.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier