HBO Verpleegkundige met een vast dienstverband
Recruitnow
Breda, Nederland
6 dagen geleden

Over de functie Vind jij het belangrijk dat cliënten goed verzorgd worden en wil jij hier je steentje aan bijdragen als HBO Verpleegkundige?

Ben jij vakbekwaam en betrouwbaar? Dan hebben wij een mooi vast dienstverband bij Maandag® in de aanbieding!Binnen de Zorg kun je via Maandag® te maken krijgen met diverse doelgroepen.

Deze organisaties kunnen zowel grootschalig als kleinschalig zijn qua setting.In een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we samen wat het beste bij je past, zodat we een goede selectie van opdrachten voor je kunnen maken.

Naast de GGZ hebben wij namelijk ook mogelijkheden in de Ouderenzorg, Jeugdzorg en bij ziekenhuizen.In overleg zijn de startdatum en het aantal uren bespreekbaar.

Functie eisen Als HBO Verpleegkundige heb je : Een diploma niveau 5Ervaring in de GGZ of Ouderenzorg of Jeugdzorg (pre)Een flexibele instellingAlleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij biedenMaandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen).

Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector?

Ik vertel je er graag meer over!Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou. Over het bedrijf

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier