Psychiater Crisisdienst IHT
Spijtenburg Werving & Advies B.V.
Eindhoven, NL
4 dagen geleden

Jij bent een van de psychiaters welke samen met collega's in een breed multifunctioneel team zowel beleid als de behandeling vorm geeft.

Tevens zal je participeren in de begeleiding van de artsen in opleiding tot specialist welke stage lopen binnen het team.

Functieeisen

Wij zoeken een psychiater die het belang van mens- en herstelgerichte zorg niet alleen onderschrijft maar ook uitdraagt. Iemand die in staat is met zijn of haar ideeën een multidisciplinair team te inspireren en het leuk vindt een belangrijke, inhoudelijke bijdrage te leveren aan het team.

Graag help je mee in de doorontwikkeling van Crisis Care. Je bent een enthousiaste, gepassioneerde psychiater die affiniteit heeft met mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen en of psychosociale problematiek.

Je hebt een afgeronde opleiding tot psychiater en staat in het BIG register als Medisch Specialist. Gaat je voorkeur uit naar kortdurende crisisinterventies bij cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen, dan verwelkomen ze je graag binnen het team.

Bedrijfsomschrijving

Binnen het Crisisdienst- IHT team zoeken wij een psychiater die team kan komen versterken. Werken binnen het team betekent dat je werkt vanuit het denken dat past bij Intensive Home treatment en deze werkwijze verder mee helpt ontwikkelen.

Je bent actief als behandelaar en verantwoordelijk voor het doen van crisisbeoordelingen evenals het vormgeven van kortdurende crisisbehandeling.

Binnen het team werk je samen met enthousiaste collega's in een multidisciplinaire samenstelling. Het team werkt outreachend vanuit een locatie die verbonden is aan het ziekenhuis.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een vacature voor 36 uur per week voor onbepaalde tijd.

Het salaris is volgens de CAO van de GGZ. Daarbij biedt de organisatie uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure :

Voor meer informatie neem je contact op met Ron Broere, 0162 - 420110, 06 - 3005 9223 of per mail : r.broere spijtenburg.n l

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier