Service Monteur (Regio Harderwijk, Nijkerk, Ermelo)
Robert Bosch GmbH
Deventer, Netherlands
54 dagen geleden
 • Startpagina Bosch
 • english
 • Search Left Column Content Right Column Vacatures in Nederland Home >

 • Startpagina
 • Nieuws Social Media
 • Bosch
 • als werkgever De onderneming Locaties Bedrijfscultuur Wat motiveert ons : innovatie Contact

 • Word lid
 • van ons team Studenten Starters Specialisten en managers Vakgebieden Evenementen Waarom Bosch?

 • Werken
 • bij Bosch Diversiteit en gelijke kansen Work-life balance Arbeidsvoorwaarden en preventieve bedrijfsgezondheidszorg

 • Groeien
 • met Bosch Training Doorgroeimogelijkheden Internationaal werken

  Vacatures

  Make it happen. Bekijk hier onze mogelijkheden en vind de functie die bij je past.

 • Carrière website
 • Social media

  Volg ons op de verschillende social media kanalen :

 • Facebook
 • Terug naar zoekresultaten
 • Marginal Column Begin iets groots. Solliciteer nu. sollicitatietermijn Eind datum : 2018-06-01 23 : 59 : 59 CEST

  Start datum : 2018-04-24

  Locatie : Deventer Start de online procedure Content

  Wil jij met jouw ideeën zinvolle technologie vormgeven? Of het nu gaat om de sector Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods of Energy and Building Technology bij ons krijg je de kans om de levenskwaliteit van mensen wereldwijd te verbeteren. Welkom bij Bosch.

  Bosch Thermotechniek is onderdeel van het internationale Robert Bosch-concern. In het kenniscentrum in Deventer wordt gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa.

  Specialisten ontwikkelen hier de warmtetechnologie van de toekomst : HR-technologie gecombineerd met energie uit zonnewarmte, warmteterugwinning en warmtepompen.

  Daarbij wordt nauw samengewerkt met universiteiten, onderzoeksinstituten en gespecialiseerde industrieën.

  Onze producten zijn internationaal toonaangevend. Dat willen we zo houden, door elke dag weer grensverleggend bezig te zijn en alles eruit te halen wat erin zit.

  Daarom bieden we onze mensen de kans om ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en succes alles uit zichzelf te halen.

  Nieuwsgierig zijn, verder kijken dan het eigen vakgebied..., het wordt bij ons van harte gestimuleerd. Uit ervaring weten we dat dit de manier is om niet alleen uw grenzen, maar ook onze grenzen te verleggen.

  Service Monteur (Regio Harderwijk, Nijkerk, Ermelo)

  Jouw afdeling

  De afdeling ASA, After Sales & Services staat voor absolute zekerheid voor onze installateur partners en de gebruikers van onze producten.

  De afdeling is de technische vraagbaak voor de installateur, of het nu gaat om cv ketels, warmwater apparatuur, warmtepompen of regelapparatuur.

  Ook voor een technisch advies bij toestelvervanging staan wij de installateur en consument bij met de juiste technische adviezen.

  Jouw bijdrage aan iets groots

  Als Service Monteur ben je in jouw regio verantwoordelijk voor het onderhoud van en het oplossen van technische storingen aan onze producten.

  Ook ben je in staat om met onze installateur partner mee te denken als het om installatietechnische vraagstukken gaat. Tevens signaleer je koopsignalen bij installateurs en consumenten en ga je hier op proactieve wijze in de organisatie mee aan de slag.

  Je wordt ingeroosterd in ons consignatiedienstrooster. Hoofdzakelijk vinden de werkzaamheden plaats binnen de regio, maar tijdens vakanties of wanneer de bezetting in een andere regio onvoldoende is, kan het zijn dat je buiten je regio wordt ingezet.

  Wat jou onderscheidt

  Je hebt kennis van en ervaring met installatietechniek op MBO 3 niveau (afgerond met diploma) en de ambitie om (op termijn) door te groeien naar MBO 4 niveau.

  Je spreekt de taal van de installateur en hebt ruime ervaring met het onderhouden van en het oplossen van storingen aan Nefit en Bosch producten.

  Daarnaast heb je ervaring met het werken met MS Office. Wij werken met SAP als CRM systeem. Indien je daarmee ervaring hebt, is dat een pre.

  Je bent zeer klantgericht en bezit over een goede overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

  Je toont ownership, hebt een proactieve, resultaat- en taakgerichte en ambitieuze mindset. Je bent gestructureerd en nauwkeurig in jouw manier van werken en hebt geen negen tot vijf mentaliteit.

  Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer. Je bent leergierig en staat er voor open om op termijn je kennis en kunde uit te breiden op het gebied van warmtepompen.

  Jouw toekomstige werklocatie biedt jou

  Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en uitstekende doorgroeimogelijkheden op nationaal en internationaal niveau.

  Make it happen.

  Ben jij de Service Monteur die wij zoeken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan via de sollicitatiebutton rechtsboven.

  Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie, neem dan contact op met Marjolein Velthuijzen, Senior Corporate Recruiter, tel. 06 - 30 20 23 96.

  Wij werken met preferred suppliers. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier