Leadengineer E/I/A
Grontmij
Groningen, Netherlands
13 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Industrie zoeken wij een ervaren leadengineer elektrotechniek / instrumentatie / automatisering die de spil wordt in diverse projecten in de food-

en chemische sector. Onze klanten staan voor steeds grotere uitdagingen op het gebied van food en chemie binnen hun industrie, zowel nationaal als internationaal.

Veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en efficiency zijn voor hen belangrijke en ook maatschappelijk relevante thema’s. Klanten vragen daarom niet zomaar om oplossingen, maar verwachten terecht dat we samen met hen vooruit kijken naar de toekomst.

Heb jij de ervaring en het vakmanschap die daarvoor nodig zijn? Toon jij initiatief en overtuigingskracht en ben je ondernemend richting klanten?

Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je.

Teammanager Food

Als leadengineer ben je een belangrijke spil in diverse multidisciplinaire projecten. Je maakt vanaf schetsen, aanwijzingen, programma van eisen of functionele specificaties, technische ontwerpen ten behoeve van aanbesteding of uitvoering.

Je verzorgt de technische advisering aan opdrachtgevers, maakt (deel) begrotingen en planningen. Daarnaast heb je nauwe afstemming met de engineers en tekenaars binnen je projecten.

Vanuit eigenaarschap voor diverse projecten draag je zorg voor de nodige verslaglegging en correspondentie. De werkzaamheden vinden plaats tijdens diverse projectfasen, dat wil zeggen vanaf concept tot en met oplevering en in bedrijfsstelling.

Onze projecten voeren wij uit voor en bij onze diverse industrie gerelateerde opdrachtgevers. Je onderhoudt hiervoor de contacten met opdrachtgevers, leveranciers en vakspecialisten binnen en buiten Sweco.

Je hebt regelmatig overleg met en geeft terugkoppeling aan het hoofd van het team.

De expertise van onze afdeling Industrie omvat het gehele advies- en ontwikkelingstraject van investering en vervangingsprojecten in de sectoren Gas, Chemie, Food en Energie Infra.

Onze core business is engineering en consultancy op het gebied van Process, Werktuigbouwkunde, Elektro, Instrumentatie en Automatisering.

Wij zoeken

Wij zoeken een ervaren Leadengineer met initiatief en overtuigingskracht, vakmanschap en ondernemersmentaliteit.

 • Je hebt een afgeronde hbo / wo opleiding met een achtergrond in elektrotechniek / instrumentatie / automatisering;
 • Je hebt ruime ervaring als lead engineer, bij voorkeur opgedaan in een industriële omgeving;
 • Je hebt aantoonbare praktische ervaring uit het veld;
 • Je hebt een hoge eigen verantwoordelijkheid en bent zeer klantgericht;
 • Je kunt goed in teamverband werken;
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier