Controller
Personato werving en selectie
Vught, NL
3 dagen geleden

De Controller heeft een generalistische functie met de focus op één businessunit. Jij bent verantwoordelijk voor de control werkzaamheden van deze unit.

 • Controleren en analyseren van maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen;
 • Voorbereiden en opstellen van maandelijkse managementrapportages;
 • Deelnemen aan technisch consolidatieproces , interpreteren van resultaten en waarschijnlijkheid, correctheid en compleetheid;
 • Uitvoeren van actuals versus budget / PY variatie-analyse van de omzet, variabele en vaste kosten, interpreteren en rapporteren van variaties ;
 • Uitvoeren van P&L en balans analyses;
 • Ondersteunen en uitvoeren van profitability analyses;
 • Ondersteunen van management business unit bij het samenstellen van jaarlijkse budget (Operating Plan) en kwartaalprognoses ( Forecasts );
 • Actief deelnemen in investeringsprocessen ( CAPEX ) en aankoopprojecten (e.g. valorization, due diligence ) in multi-disciplinaire teams;
 • Kortom een inhoudelijke en zelfstandige uitdaging!

  Functieeisen

  Het internationale karakter zorgt voor veel uitdaging. Je hebt een afgeronde hbo / universitaire opleiding in de financiële of economische richting.

  De afgelopen 2-3 jaar heb je ervaring opgedaan in een audit of accounting en reporting rol. Bij voorkeur heb jij je kennis en kunde ontwikkeld in de audit / controlepraktijk van een accountantskantoor.

  Tevens kun je je vinden in onderstaande kenmerken om onderdeel uit te maken van het enthousiaste team : analytisch, flexibel, stressbestendig en je bent bestand in een dynamische veranderende omgeving.

  Daarnaast spreek je goed Engels en Nederlands.

  Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is met 60.000 medewerkers, verdeeld in 60 landen marktleider op het gebied van grondstoffen voor de bouwsector.

  De hoofdactiviteiten bestaan uit : verkoop, productie en transport van deze grondstoffen. Voor het transport staan circa 200 voertuigen ter beschikking.

  Jaarlijks vervoeren zij ongeveer 20 miljoen ton grondstoffen en producten. Landelijk heeft de organisatie ruim 600 medewerkers in dienst, waarvan er circa 60 werkzaam zijn op het hoofdkantoor in Den Bosch.

  Een professionele organisatie waar een informele en no nonsens cultuur heerst. De medewerkers hebben een nuchtere instelling met een open en eerlijke communicatiestijl.

  Je komt terecht in een organisatie met ambitie en biedt volop doorgroeimogelijkheden . Vanwege de doorgroei van een mogelijk toekomstige collega zijn wij nu op zoek naar een Controller .

  Arbeidsvoorwaarden

  Ambitie, ontwikkeling en goede arbeidsvoorwaarden passen binnen de organisatie, zowel primair als secundair. Jij staat centraal!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier