Werken op de bouw
Randstad
Den Bosch, NL
5 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Op zoek naar een uitdagende baan in de bouw? Dan ben ik de aangewezen persoon om jou te helpen. Wij hebben werk voor je als timmerkracht, schilder, metselaar, stukadoor, stratenmaker, bouwhulp, opperman etc.

Mijn naam is Juliët en ik ben recruiter bij Randstad Bouw. Zoek jij een nieuwe uitdaging in de bouw, dan help ik je graag! Dagelijks bemiddel ik ervaren én aankomende kandidaten in de bouw voor de sectoren onderhoud, nieuwbouw en renovatie.

In de tijd dat ik recruiter ben heb ik een netwerk aan grote en kleine klanten weten op te bouwen.

Ik werk vanuit jouw wensen en ambities. Of je nu een ZZP’er bent of in loondienst werkt, zelfstandig of in een team wilt werken, in de nieuwbouw of onderhoud wilt werken.

Samen vinden wij iets dat past bij jou.

Heb je al een baan, maar ben je toe aan de volgende stap? Ik denk dan graag met je mee in wat je kunt en welke nieuwe stap in je carrière past bij jou.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die ik je kan bieden? Ik vertel je er graag meer over. Bellen of appen kan op 0618214788.

Maar uiteraard mag je me ook mailen met je CV en / of vragen op talent nl.randstad.com. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Randstad Bouw bemiddelt ook ZZP'ers in de bouw. Laat je informeren welke voordelen wij jou als ZZP-er kunnen bieden!

Wil je liever in de metaal-, procestechniek of in de machine & apparatenbouw werken? Geen probleem! Mail mij dan je CV en wensen op talent nl.

randstad.com en ik zorg ervoor datje door een expert binnen jouw vakgebied gebeld wordt.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier