Lifeguard / Toezichthouder in Chaam
RCN de Flaasbloem
Chaam, NL
4 dagen geleden

RCN Vakantiepark de Flaasbloem zoekt medewerkers voor seizoen 2018

RCN de Flaasbloem is één van de 17 vakantieparken die RCN rijk is. Midden in de natuur van Noord Brabant en met een prachtig recreatiemeer is het een heerlijke plek voor jong en oud om te genieten en vakantie te vieren, maar ook om te werken!

Houd jij ook zo van vakantie? En vind je het nog leuker om anderen een geweldige vakantie te bezorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

RCN wil gasten graag een onvergetelijk verblijf bezorgen en dat wordt gewaardeerd door onze gasten. Dit blijkt uit de gewonnen Zoover Award voor beste campingaanbieder 2017.

Het succes is mede te danken aan een hecht en gevarieerd team van enthousiaste en betrokken medewerkers. Samen hebben zij één gezamenlijk doel : de gast een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Het motto van RCN is niet voor niks : Vakantie vier je samen’!

Lifeguard

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid in vakantiesfeer waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen?

Dan zoeken wij jou! In de periode mei tot en met september 2018 zoeken wij lifeguards om toezicht te houden bij het recreatiemeer op ons park.

Als Lifeguard / Toezichthouder zie je toe op de veiligheid van de gasten die recreëren bij recreatiemeer ’t Smokkelstrand.

Je houdt toezicht op de veiligheid en attendeert gasten op veiligheidsaspecten. Je verleent EHBO, reanimatie en / of zwemmend redden.

Daarnaast controleer je de aanwezigheid van veiligheidsmiddelen, persoonlijke uitrusting en de aanwezigheid van drijflijnen.

Je houdt logboeken bij en je controleert de glijbaan en bijbehorende trap op onveilige situaties en hygiëne.

Heb jij affiniteit met zwemmen, vind jij veiligheid erg belangrijk en ben jij minimaal 17 jaar? Dan zien wij jouw motivatiebrief graag tegemoet!

Functie-eisen : Wat vragen wij van jou?

Wat vragen wij van jou?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist veel flexibiliteit. Beschikbaarheid in de vakanties en weekenden is dus vanzelfsprekend.

Jouw profiel :

 • Goede sociale vaardigheden, je legt makkelijk contacten
 • Spontaan en collegiaal
 • Zelfstandig
 • Diploma EHBO en reanimatie (pré)
 • Diploma zwemmend redden (pré)
 • Wat krijg je daarvoor terug?

  Werken in een gemoedelijke vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Je maakt onderdeel uit van een hecht team op één van de gezelligste vakantieparken van Nederland.

  Wij geven je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Verblijfsrecreatie.

  Verblijf op het park is eventueel mogelijk.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier