Medewerken buiten potterie, hout en bestrating
Intratuin
Amsterdam, NL
12 dagen geleden

Functie :

Voor onze afdeling sectorbuiten zoeken wij een medewerker die van aanpakken weet! De (fysiek) uitdagende groepen buiten potterie, hout en bestrating is waar jij de meeste energie in zal steken.

Maar deze brede afdeling omvat ook de groepen : buitenplanten, dieren- vijverartikelen en nog andere soorten hardwaren.

Je hebt een commerciële, flexibele en proactieve instelling en je streeft er naar een perfecte afdeling neer te zetten, zodanig dat er sprake is van optimale dienstverlening en een hoog verkooprendement.

Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en flexibiliteit zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken.

Je legt verantwoording af aan het afdelingshoofd van de afdeling.

De Taken :

Je bent verantwoordelijk voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een klantgerichte houding en handelswijze.

Je geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in, indien en voor zover je bevoegd bent.

Je wisselt, samen met je deskundige collega’s, het assortiment door in te spelen op seizoenen, trends en acties en je hebt daar een actieve houding in.

Profiel :

Je bent een representatieve persoonlijkheid met ruime kennis van de productgroepen. Wij vragen van jou sterke communicatieve eigenschappen en vooral een ijzersterke motivatie.

Je bent gewend om de trends te volgen en vernieuwend te werken. Je creëert nieuwe aanpakken, benaderingen of zienswijzen en benut bestaande mogelijkheden zoveel mogelijk.

Je kan goed in een team samenwerken en je hebt het vermogen om de ontwikkeling van een team positief te beïnvloeden.

Uren en dagen :

Je bent minimaal 3 dagen in de week en zowel op zaterdag als zondag beschikbaar

beschikbaar betekent niet dat je die dagen ook moet werken).

Beschikbaarheid weekenden :

Bij 3 dagen of minder werken in de week : 1 weekenddag

Bij 4 dagen werken in de week : 1,25 weekenddagen (5 weekenddagen per 4 weken)

Bij 5 dagen werken in de week : 1,5 weekenddagen (6 weekenddagen per 4 weken)

Wij bieden :

Een sterk afwisselende baan in een groene, dynamische omgeving waarbij jij, samen met je deskundige collega’s, altijd voor onze klanten klaarstaat.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en op basis van de CAO voor de Tuincentra branche.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier