Verkoper gezocht!
Randstad
Sneek, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Komt jouw vader altijd naar jou toe voor het beste advies voor een nieuwe telefoon? Ben jij de persoon in jouw vriendengroep die altijd iedereen aan het lachen krijgt?

Krijg jij energie van mensen helpen? Denk jij nu : dit ben ik! Solliciteer dan direct als verkoper bij KPN!

Jij als verkoper begint jouw dag met veel energie. Samen met jouw team bespreek je wat jullie doel van vandaag is en dat elke klant met een lach de winkel verlaat! Zodra de deuren van de winkel in Sneek open gaan sta jij klaar om elke klant zo goed mogelijk te helpen.

Jij biedt elke klant die binnenkomt een lekker kopje koffie of thee aan en zorgt dat zij alle service en hulp krijgen die zij nodig hebben.

Dan stap jij op Niles af. Jij als verkoper ziet dat hij op zoek is naar hulp en spreekt hem aan. Niles vertelt jou dat hij gek is op muziek! Helaas heeft hij tijdens Dutch Valley zijn telefoon laten vallen omdat hij net iets te enthousiast zijn favoriete band aan het filmen was.

Nu wil Niles graag een nieuwe telefoon waarmee hij goed kan filmen en muziek mee kan luisteren. Jij als verkoper weet precies welke telefoon perfect past bij zijn wensen en legt dit aan Niles voor.

Niles is super enthousiast en samen met hem sluit jij de deal. Top! Niles heeft een nieuwe telefoon en jij je eerste tevreden klant van de dag. Op naar de volgende!

Wat krijg jij als verkoper in Sneek :

 • Je reiskosten worden vergoed
 • Je krijgt een goed salaris van €10,12 bruto per uur
 • Flexibele werktijden
 • De kans om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen
 • Je krijgt onregelmatigheidstoeslagen voor het werken na 18 : 00 uur of in het weekend
 • Wie ben jij als verkoper :

 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
 • Je bent beschikbaar voor de koopavonden en het weekend
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je zet de klant op nummer één!
 • Zie jij het al voor je? Werken als verkoper bij KPN Sneek? Reageer dan nu via de sollicitatieknop!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier