Business Improvement Engineer Service
Marel
Netherlands
55 dagen geleden

The organization

Marel is dé toonaangevende leverancier van geavanceerde verwerkingssystemen en services binnen de pluimvee, (rood)vlees en vis industrie.

Samen met onze klanten veranderen we de manier waarop onze voeding geproduceerd wordt. Onze visie is een wereld waar kwalitatief goed voedsel op een duurzame en betaalbare wijze wordt geproduceerd.

Onze state-of-the-art machines en systemen helpen voedselproducenten binnen verschillende markten en van verschillende grote om succesvol te opereren.

Ons team bestaat uit 5100 medewerkers wereldwijd opererend vanuit 30 landen en een netwerk van meer dan 100 agenten en distributeurs.

Marel Poultry

De werkmaatschappij Marel Poultry richt zich op het ontwerpen, produceren en installeren van machines voor de pluimveeverwerkende industrie.

Hierin zijn wij wereldmarktleider. Naast de vestigingen in Boxmeer (NLD), Dongen (NLD), Gardabaer (IJsland) en Gainesville (USA, Georgia) hebben we in een groot aantal landen een regionaal kantoor.

Ter versterking van ons Busines Process support team binnen onze service organisatie zijn we op zoek naar een hands on :

Business Improvement Engineer Service

The function

In de functie van Business Improvement Engineer Service ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de verschillende processen binnen onze Marel Stork Poultry service organisatie.

Op basis van deze analyses initieer je verbetervoorstellen, welke je uiteindelijk ook implementeert. Project matig werken is hierbij een vereiste.

Je uiteindelijke doel is het bewerkstelligen en behouden van optimale service processen binnen onze organisatie.

Dit zal plaatsvinden binnen Marel Poultry, waarbij je aansluiting houdt op Global niveau. Door het geven van presentaties en verspreiden van de opgedane kennis tijdens seminars help je het service leadership team mee om het beleid te bepalen.

Je zorgt dat je aansluiting krijgt en houdt met andere afdelingen, zoals innovatie en sales. Affiniteit met logistieke processen en programmeren (Visual Basic) is een pre.

Requirements

Om succesvol te zijn als Business Improvement Engineer Service dien je minimaal te beschikken over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting (technische) bedrijfskunde en affiniteit logistiek.

Je bent ijzersterk in change- en stakeholder management en bent te kenmerken als een echte teamspeler. Je bent communicatief sterk en naast analytisch ook pragmatisch ingesteld.

Een sterke affiniteit met IT is een must voor deze functie.

We offer

Marel biedt je volop de ruimte om je te ontwikkelen. De informele sfeer biedt je de gelegenheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen.

Logisch hierbij is dat je begeleid en ondersteund wordt door de organisatie. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Bij Marel liggen de uitdagingen voor het grijpen!

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier