HR Stagiaire
Atlas Professionals
Noord Holland
5 dagen geleden

Short summary

Wil jij je tanden zetten in diverse projecten op het gebied van verzuimbegeleiding, procesverbetering en innovatie? Voor ons hoofdkantoor in Hoofddorp zijn wij per februari op zoek naar een HR Stagiaire.

Job description

Als HR Stagiaire zal je meewerken met het HR team aan zulke projecten en bied je ondersteuning aan de HR specialisten in Nederland en Engeland.

Naast de projecten zal je ook betrokken zijn bij het gehele HR proces : van recruitment & onboarding naar loopbaanbegeleiding & verzuimbegeleiding tot en met de offboarding.

Deze ondersteunende taken zijn zowel voor de Nederlandse als de buitenlandse kantoren.

Atlas Professionals is een internationale speler op het gebied recruitment in zowel de energie en maritieme industrie. Al meer dan 30 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor zowel professionals als gerenommeerde opdrachtgevers.

Door de combinatie van de juiste kennis en ervaring zijn wij in staat om onze Professionals de beste kansen aan te bieden, en onze klanten de beste Professionals.

Job requirements

Volg je een HBO opleiding in HRM en spreek je goed Nederlands en Engels? Ben je analytisch, nauwkeurig en kritisch ingesteld, en kun je dit vertalen naar constructieve aanbevelingen?

En wil je de uitdaging aangaan om dit in een internationale onderneming te doen? Solliciteer dan nu of neem contact met ons op!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier