Medewerker Bedrijfsrestaurant
Procestechniek.nl
Raalte, Overijssel, nl
7 dagen geleden
source : Jobbird

In deze functie bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het bereiden en verstrekken van het assortiment. Hierbij moet je denken aan broodjes, salades, soepen en warme-

en koude snacks. Daarnaast voer je de bijbehorende kassawerkzaamheden uit.Je zorgt er voor dat de counter er representatief bij staat en vult deze bij met snacks, broodjes, beleg e.

d. Verder bestaan je werkzaamheden uit het bijvullen van de dranken-, snack- en snoepautomaten. Ervaring in de horeca / catering is een pré

Flexibel beschikbaar (door de week / avond / weekend)

Woonachtig in de directe omgeving van Beilen

Naast een aantrekkelijk salaris, 8% vakantietoeslag en 25 verlofdagen (op fulltime basis), werken wij samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling.

Zo heb jij gedurende je contract toegang tot GoodHabitz, een online platform met diverse trainingen en cursussen. Je krijgt wekelijks betaald en kan gebruik maken van een collectieve zorgverzekering.

Na 26 gewerkte weken ga je bij ons deelnemen aan de pensioenregeling.

Ben je enthousiast en wil je hiervoor snel in aanmerking komen? Mail dan je CV naar Klik op de solliciteer-button om te solliciteren of bel Stephanie 0528-273633

Voor een grote organisatie in Raalte zijn we opzoek naar zelfstandig medewerkers in het bedrijfsrestaurant die rond de 15 uur flexibel ingepland gaan worden.

Solliciteren

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier