Magazijnmedewerker
Luba
Aalsmeer, nl
9 dagen geleden
source : Jobbird

Over de functie

Samen met jouw collega Jerry en jouw leidinggevende ben jij verantwoordelijk voor de hele logistieke afhandeling. Vracht komt binnen op pallets.

Jij helpt bij het laden en lossen en controleert de vracht aan de hand van de paklijst. Met behulp van pompwagen en heftruck geef jij de binnenkomende goederen een mooi plekje in het magazijn.

Ook zet jij de juiste pallets klaar voor jouw collega's in de productie. Bestellingen die 'af' zijn maak jij verzendklaar voor transport.

Dankzij jou is het magazijn schoon, opgeruimd en op orde.

Jouw nieuwe werkgever is marktleider op gebied van verlichtingsarmaturen. Het bedrijf is gevestigd in Aalsmeer, in een onlangs verbouwd magazijn dat netjes, ruim en geordend is.

Er hangt een informele sfeer. Er wordt secuur en hard gewerkt, maar humor wordt ook zeker gewaardeerd.

Jij :

 • Hebt ervaring met werken op de heftruck
 • Werkt voorzichtig
 • Hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Dit is erg belangrijk, aangezien je komt te werken met breekbare onderdelen, die per pallet een waarde hebben van duizenden euro's.

  Soms moet er wel eens iets vervoerd worden naar een andere vestiging. Het is daarom mooi meegenomen als jij jouw BE rijbewijs bezit.

  Dit is niet noodzakelijk.

  Wat wij bieden

  Het leukste aan het werk is het creatief omgaan met de ruimte waar je alles neer moet zetten. Dit is net een puzzel' , aldus jouw nieuwe collega Jerry.

  Wij bieden jou een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag van 07 : 00 tot 16 : 00 uur. Het betreft een functie per direct met uitzicht op vast dienstverband.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier