Assistent monteur
Luba
Zoetermeer, NL
10 dagen geleden

Over de functie

Samen met jouw vier collega's vertrek je vanuit Zoetermeer naar de werklocatie. Dit kan iedere dag een andere locatie zijn, wat het werk afwisselend maakt.

Op locatie help je jouw collega's met het monteren van de systeemwanden. Je voert hand- en spandiensten uit, zoals het ondersteunen bij het monteren van de systeemwanden, het aangeven van de juiste materialen en het opruimen van de werkplaats.

Onze opdrachtgever bestaat uit een klein team dat gespecialiseerd is in het zetten van systeemwanden. Ze grijpen projecten aan door heel het land.

Als je aan de slag gaat bij deze opdrachtgever kom je dus op veel verschillende plekken en is het werk geen dag hetzelfde.

Functie eisen

Omdat er veel gereisd wordt naar de verschillende locaties is het een pre dat je in het bezit bent van een rijbewijs B. Als je geen rijbewijs hebt, woon je in Zoetermeer en kan je 's ochtends opgehaald kan worden.

Daarnaast is het belangrijk dat je goed bent in rekenen.

Wat wij bieden

De opdrachtgever heeft je per 1 september nodig. Het is een functie waarbij je 40 uur in week werkt. Het salaris is afhankelijk van de leeftijd en ervaring.

Werkdagen zijn van maandag t / m vrijdag. Vaak start je om 07 : 00 uur op locatie, dus is het handig als je een ochtendmens bent!

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier