End User Support Specialist
Groupe CGI inc.
Amstelveen, Netherlands
9 dagen geleden

Tipo de empleo : Jornada Completa

Descripción de la oferta :

Ben jij gedreven om gebruikers bij het gebruik van IT-middelen te ondersteunen en in staat om 1st lijns calls zelf op te lossen? Dan zoeken wij jou!

CGI zoekt ervaren medewerkers die als End User Support Specialist aan de slag kunnen gaan voor onze Local Support organisatie.

CGI Global Technology Operations (GTO) in Nederland levert werkplek-, cloud- en security-diensten aan een groot aantal klanten, waarbij continuïteit van de bedrijfsprocessen van onze klanten voorop staat.

Sus futuros deberes y responsabilidades :

Als End User Support Specialist van CGI GTO werk je zowel op CGI kantoren als op klant locaties. De End User Support afdeling is het centrale aanspreekpunt voor ICT gerelateerde zaken die spelen bij eindgebruikers.

In deze rol ben je het visitekaartje van GTO, zowel binnen als buiten CGI.

In jouw rol als ervaren End User Support Specialist ben je met het team medeverantwoordelijk voor alle binnenkomende 1e en 2e lijn incidenten en oplossen van hardware-

en software verstoringen bij de eindgebruikers. Het is jouw taak om zo effectief en kwalitatief mogelijk de gebruiker te ondersteunen met een adequate oplossing en daarnaast het proces binnen de afdeling goed te coördineren volgens de ITIL methodiek.

Vanuit deze rol bestaat de mogelijkheid bestaat om door te groeien naar specialistische technische of proces coördinerende functies op HBO niveau.

Calificaciones requeridas para tener éxito en este rol :

 • Afgeronde ICT opleiding op minimaal MBO Niveau 4;
 • In het bezit van of enthousiast om te starten met technische certificeringen zoals een Windows 7 / 8 / 10 / 365 MCSA of Microsoft (MCP) Certificering
 • Kennis van kantoorautomatisering, Microsoft OS en Office producten, Active Directory, Cisco netwerken, ITIL en SCRUM methodiek en McAfee EPO;
 • Kennis en ervaring met ITSM is een pré;
 • Ervaring in het ondersteunen van gebruikers binnen een IT organisatie
 • Goede analytische vaardigheden en oplossend vermogen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • In het bezit van rijbewijs B.
 • We bieden

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Sabahudin Husic via (06) 2328 65 11 of sabahudin.husic cgi.com

  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment, Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of recruitment.nl cgi.com

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt

  Qué esperas de nosotros? :

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Has sido referenciado para esta posición?* Si No E-mail del referenciador* Nombre del referenciador Apellido del referenciador Marcando esta casilla, das tu conformidad para contactar al member de CGI que te ha referenciado y confirmar dicha referencia, asi como información adicional.

  Para proceder con una referencia, debes proporcionar dicha authorización. Si no estas deacuerdo, por favor elimina el email del member de CGI.

 • Este campo es obligatorio.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier