Afdelingssecretaresse Medische Oncologie
Antoni van Leeuwenhoek
Amsterdam, Netherlands
7 dagen geleden

Jouw functie binnen onze afdeling

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) behoort al decennia tot de absolute top in de oncologie.

Ons doel is het vinden én verbeteren van methoden op het gebied van diagnostiek en behandeling die onze patiënten zo min mogelijk belasten.

Dit doet een continu beroep op ons doelgericht zijn, vindingrijkheid, leergierig zijn, aanpassingsvermogen en actief bijdragen leveren aan continu verbeteren.

Functie beschrijving

Je komt te werken op de afdeling Medische Oncologie, waaronder de klinische interne verpleegafdeling, dagbehandeling en spoedopname / clinical research unit vallen.

Wat werken voor onze afdeling zo aantrekkelijk maakt, is de dynamiek, de link met wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en de gemeenschappelijke patiëntenzorg.

We zijn met het secretariaat in opbouw, waarbij de focus op capaciteit en planning in de keten komt te liggen.

Jouw werkzaamheden bestaan uit patiënten planning, de administratieve en secretariële ondersteuning aan afdelingsartsen, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en leidinggevenden verbonden aan de afdelingen binnen de Medische Oncologie.

 • Je bent bij de balie het aanspreekpunt voor patiënten die voor opname komen of waarvoor bij ontslag nog zaken geregeld moeten worden.
 • Je verzorgt de vervolgafspraken voor onze patiënten die in behandeling zijn, bij; de polikliniek, laboratoria en vervolgonderzoeken.
 • Je beheert de afdelingsmailbox, regelt de bestellingen en handelt alle (telefonische) correspondentie af.
 • Je beheert de planning en ordercommunicatie in het elektronisch patiëntendossier binnen HiX.
 • Je ondersteunt het hoofd van de afdeling, de teamleiders en beleidsmedewerkers bij het plannen van overleggen en afspraken in de agenda’s.
 • Jouw profiel

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en weet dit in de dagelijkse praktijk op een proactieve en zelfstandige manier in te zetten, door bijvoorbeeld mee te denken in procesverbeteringen of met nieuwe ideeën te komen.
 • Je bent in het bezit van een diploma medische terminologie en bij voorkeur een relevante secretariële of plan-technische opleiding.
 • Het is prettig als je een aantal jaar relevante werkervaring hebt opgedaan, waardoor je in hectische situaties het overzicht weet te bewaren en prioriteiten weet te stellen binnen je eigen werkzaamheden.
 • Je denkt mee, je kan je flexibel opstellen en je bent goed in staat gestructureerd je werk te doen.
 • Je vindt veranderen en verbeteren leuk t.b.v. een zo optimaal mogelijke capaciteits- en patiënten planning.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent vaardig / leert snel op de in gebruik zijn de geautomatiseerde systemen zoals het elektronisch patiënten dossier en planningssysteem.
 • Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

  Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

  De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is de CAO Ziekenhuizen waarbij je ingeschaald zal worden op basis van jouw opleiding en ervaring in FWG 40, dat betekent een salaris tussen de € 1.

  890,- en € 2.797,-. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier