CE vrachtwagenchauffeur tanktransport gezocht voor in het weekend in de omgeving van Amsterdam
IQ Select
Amsterdam, Noord-Holland, nl
7 dagen geleden
source : Jobbird

Ben jij die topchauffeur met een groot gevoel voor veiligheid, wil je lekker verdienen en voor het mooiste tanktransportbedrijf van Nederland werken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!!

De chauffeurs in dit bedrijf behoren tot de best opgeleiden van de markt als het gaat om veiligheid! Het betreft een dynamisch en gespecialiseerd internationaal tanktransportbedrijf.

De bedrijfsactiviteiten bestaan uit nationaal transport van brandstoffen, smeeroliën, LPG, industriële gassen, bitumen, chemicaliën en vloeibare meststoffen.

Voor deze opdrachtgever ga je motorbrandstoffen of industriële gassen met een tankwagen vervoeren naar industriële klanten.

Na een goede inwerkperiode zul je dit werk zelfstandig uit gaan voeren. Het gaat om werkzaamheden die plaats vinden in het weekend (zaterdag en zondag).

Als jij in het weekend werkt heb je uiteraard recht op weekendtoeslagen!

Spreekt deze functie je aan? Stuur snel je CV naar Klik op de solliciteer-button om te solliciteren of bel naar 020 238 55 55

 • Rijbewijs CE
 • ADR of bereid te halen wanneer niet in bezit
 • Een klantvriendelijke, zelfstandige en flexibele instelling
 • Ervaring met trekker-oplegger werkzaamheden
 • IQ Select als werkgever :

  Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus.

 • Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s;
 • dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

  IQ Select het betere werk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier