Head of Business Intelligence
Rabobank
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Stel je eens voor Stel je eens voor de inzichten uit jouw team staan iedere week op de agenda van de Groepsdirectie. Duizenden accountmanagers maken het verschil voor een klant, met behulp van jouw datagedreven verkoopomgeving en het dagelijks inzicht dat jouw team maakt voor de belangrijkste klantreizen zet de prioriteiten voor marketing en IT.

Jij kan dit verschil maken door als Head of Business Intelligence de enorme hoeveelheid data die beschikbaar is bij Rabobank ook écht voordelen op te laten leveren voor onze klanten en voor de organisatie wereldwijd . Impact creëren

 • Kwalitatief hoogwaardige, innovatieve dashboards en applicaties binnen de deadline aan de business leveren, door continu de balans tussen snelheid en structuur te vinden.
 • Alle klantcontacten worden op jouw afdeling gemeten en geanalyseerd, van verkoop tot service, op basis daarvan wordt er bijgestuurd.
 • Inhoudelijk, technisch en functioneel verantwoordelijk voor meer dan 20 toepassingen die maandelijks door 20.000 medewerkers worden gebruikt.
 • De diverse klantgerichte IT toepassingen zijn volledig in eigen beheer en de afdeling is verantwoordelijk voor ontwikkeling, realisatie, onderhoud en beheer.
 • Energie brengen op de manier van werken van het team van 30 BI specialisten.
 • Met elkaar

  Samenwerken is de manier waarop we werken. Ons team Business Intelligence bundelt de krachten om de grote hoeveelheid data die er beschikbaar is inzichtelijk te maken en in te zetten voor de organisatie en klanten wereldwijd.

  Met jou erbij als Head of Business Intelligence staat de teller van het team op ongeveer 30 diverse collega’s waaronder : Marijn Verwegen, Business Intelligence / Software Developer : Wat mij enorm aanspreekt is dat ik hier met de laatste BI tools en technieken kan werken.

  De filosofie is echt : niet blijven hangen in het verleden, maar blijven innoveren, ondernemen, nieuwe dingen uitproberen.

  Je ziet ook dat de business dit echt waardeert.’Rudolf Limburg, Business Intelligence Specialist : Dit is een bijzonder hecht team.

  We zijn een grote groep van 30, maar iedereen houdt elkaar in de gaten en weet elkaar te vinden. We zijn goed in ons werk maar houden ook van gezelligheid.

  We zijn allemaal trots op wat we leveren.’ Met jouw talenten Natuurlijk ben jij klantgerichtheid, goed in stakeholder management en uitstekende netwerker.

  Als leider binnen de Rabobank neem je verantwoordelijkheid, faciliteer en inspireer je het team, zoek je actief in- en extern de samenwerking op en maak jij het verschil voor de community.

  Juist die eigenschappen maken jou tot een goede Head of Business Intelligence, zeker in combinatie met :

 • Tenminste een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur in een bètarichting of een studierichting met een sterke kwantitatieve component;
 • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring in een datagedreven en klantgerichte organisatie. Bij voorkeur op het gebied van Business Intelligence;
 • Ervaring met het aansturen en coachen van teams met hoog-opgeleide professionals;
 • Een energieke en inspirerende persoonlijkheid die niet alleen het team tot de beste prestaties weet aan te zetten, maar ook de rest van de organisatie weet te winnen voor het fact based werken.
 • Bij de Rabobank Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al.

  Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op 101 manieren, zoals :

 • Jaarlijks investeren we flink in het Nederlandse verenigingsleven. We ondersteunen zo’n 1250 organisaties in sport en cultuur die voor veel mensen een tweede thuis zijn.
 • In een project met Humanitas helpen we mensen die financiële problemen hebben hun thuisadministratie op orde te krijgen.
 • Wil jij dit ook?

  De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren.

  We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional.

  Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 40-urige werkweek) ook rekenen op :

 • een brutomaandsalaris tussen €7.000,- en €10.000,-;
 • een dertiende maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (12% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget, dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;
 • flexibiliteit in werktijden en locatieonafhankelijk werken;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.
 • Laten we kennismaken

  Ben jij hem / haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Head of Business Intelligence? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij?

  We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht. Handig om te weten :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier