(Senior) Production Engineer Automotive
DÉTECH ENGINEERING
Eindhoven, Netherlands
8 dagen geleden

Functie :

Als (Senior) Production Engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces binnen de gestelde kaders van veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, en kosten.

Je acteert daarbij vaak dicht tegen de afdeling Product Development aan en vertaalt daarbij de binnen deze afdeling gehanteerde structuur naar het assemblage proces (volgorde, plaats, risico inventarisatie en beheersing).

Taken zijn het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product / procesproblemen; het zorgdragen voor een integratie van de productie-

 • en engineeringsactiviteiten; het borgen van kwaliteits- en productiviteitsverbeteringen door onder andere het consequent leren van ervaringen uit het verleden en dit vertalen in verbetervoorstellen voor proces en / of product;
 • het vertegenwoordigen van de afdeling in diverse overlegstructuren. In eerste instantie zal 50% van je tijd gericht zijn op probleemoplossing en 50% op procesverbetering.

  Door steeds pro-actiever productie / assemblage optimaal en effectief te organiseren zal er steeds meer tijd ontstaan voor verbeteringstrajecten.

  Circa 50% van je werktijd ben je op de werkvloer actief. Het betreft een fulltime functie in dagdienst.

  Eisen : We zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde technische HBO / WO opleiding (b.v. Autotechniek, Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde) met minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een complexe productieomgeving, denk hierbij bijvoorbeeld aan assemblage afdeling (machinefabriek of soortgelijk) met een grote variëteit in producten.

  Je bent communicatief sterk (in staat om op verschillende niveaus overtuigend te communiceren), heb je een flexibele instelling (met het vermogen je snel aan te passen en zaken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken).

  Als stressbestendig persoon ben je pro-actief, analytisch en pragmatisch. Bovenal ben je eager, enthousiast en breng je een frisse blik’ mee! Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal (beiden is een must).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier