Logistiek medewerker/reachtruckchauffeur
Synergie
Tilburg, NL
10 dagen geleden

Een splinternieuw magazijn op een nieuwe locatie in Tilburg staat te wachten op nieuwe medewerkers.

Ben JIJ helemaal op je plek in een magazijn? Weet jij precies in welke hoek je het zoeken moet en weet je waar alles ligt?

Dan willen wij jou in ons team!

Binnen het magazijn heb je de afdeling picking’, packing’ en terminal’. Met het nieuw samengestelde team ga je roulerend te werk.

Iedere dag is dus anders, zo houden we het lekker afwisselend! De afdelingen staan continue in verbinding met elkaar, de lijnen zijn dus kort. Dat werkt wel zo prettig.

Wat ga je doen :

Picking; het verzamelen van producten voor de afnemers. Het kan gaan om consument gerelateerde producten zoals fashion en elektronica of onderdelen voor machines voor de katoenindustrie.

Packing; hier pak je verzamelde producten in en voorziet de verpakkingen van een label. Ze moeten tenslotte op de juiste bestemming aankomen.

Terminal : vanuit de terminal worden de bestellingen in de vrachtwagen geplaatst zodat ze op weg kunnen naar de klant. Soms gaat dit op spierballenkracht maar vaker met een hef- / reachtruck.

Wat bieden wij jou :

 • 40 uur per week (gegarandeerd);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Dagdiensten; je werkt op maandag t / m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur. Af en toe werken in het weekend in overleg ( alleen bij hoge drukte)

  Mogelijkheid tot behalen van het certificaat Luchtvracht (is voor doorgroeimogelijkheden)

  Functieeisen

  In bezit van hef- en reachtruckcertificaat

 • VOG-verklaring kunnen overleggen;
 • Bedrijfsomschrijving

  De opdrachtgever werkt vanuit meerdere locaties in Nederland; Tilburg (nieuw), Eindhoven, Klundert en Amsterdam. Ze distribueren goederen via lucht-

  en zeevracht wereldwijd. Op de werkvloer merk je nauwelijks dat het een van ’s werelds toonaangevende leveranciers is waarvoor je werkt.

  Er wordt namelijk in kleine teams gewerkt op een informele manier.

  De nieuwe locatie in Tilburg is ingericht met modern materiaal. Het pand beschikt over een binnentuin waar je je even van de werkvloer los kan maken. Heerlijk toch?

  Je mag in deze functie per direct beginnen (graag zelfs!). Stap in je auto, op de fiets en kom naar ons toe. Wij kunnen je nóg meer over deze functie en de opdrachtgever vertellen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier