Magazijnmedewerker (m/v)
Hunkemoller
Kalverstraat Flagship, nl
6 dagen geleden

Job Description

Wij zijn op zoek naar 1 Magazijn Medewerkers (man / vrouw) 3 tot 12 uur per week.

Bij Hunkemöller doen wij er alles aan om het juiste personeel te vinden voor onze winkels. Anders dan bij andere retailers zoeken wij niet zomaar een Magazijn Medewerker .

Wij zijn op zoek naar kandidaten die zich kunnen vinden in onze kernwaarden Fun, Passie, In Touch, Inspiring en Sexy en deze ook uitdragen.

Als Magazijn Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn en zie jij erop toe dat de winkel altijd helemaal bevoorraad is.

De collega’s op de werkvloer kunnen erop vertrouwen dat de producten op tijd worden aangevuld waardoor zij de klanten kunnen voorzien van de World Class Service die zij verdienen.

Omdat Hunkemöller zeer succesvol is en onze lingerie als zoete broodjes over de toonbank gaat, is het belangrijk dat je in goede fysieke conditie bent, waardoor het geen probleem is voor jou om elk schap steeds opnieuw bij te vullen.

Een bezoek aan de sportschool is na een werkdag overbodig, jij hebt je lichamelijke inspanning dan wel gehad.

Dus, ben jij die accurate, flexibele, energieke aanpakker die wij zoeken? Klik dan op de button solliciteer nu’.

Wij hebben graag rechtstreeks contact met onze potentiële Magazijn Medewekers, dus s.v.p. geen acquisitie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier