Persoonlijk Ondersteuner Bijzondere Zorg
Frion
Commissarislaan 35Zwolle14 Zwolle, NL
9 dagen geleden

Persoonlijk Ondersteuner Bijzondere Zorg

Commissarislaan 35-14

Min-Max : 28,80 - 36 uur (80% - 100%)

In deze omgeving kom jij te werken

Commissarislaan 35-14 is een kleinschalige woonlocatie waar vier mannen en twee vrouwen, tussen de 26 en 45 jaar, wonen.

De groep kenmerkt zich door het bieden van zeer intensieve begeleiding aan cliënten met een matig tot zware verstandelijke beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en bijkomende psychiatrische problematiek, zoals aan autisme verwante problematiek, hechtingsproblematiek, waardoor ze in hun gedrag net dat beetje extra vragen in de begeleiding.

Verbale en fysieke agressie kunnen voorkomen.

Wat wij zoeken

 • Er wordt gewerkt vanuit de behandelmethode Triple C, wat in een notendop het volgende inhoudt;
 • we gaan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie aan met onze cliënten;
 • we zorgen voor een betekenisvolle daginvulling;
 • we focussen niet op het probleemgedrag.
 • De ondersteuning is gericht op herstel van het gewone leven. Hierbij kijk je naar mogelijkheden en niet naar beperkingen.

  Samen met twee collega’s (per dienst) bied je passende ondersteuning aan de cliënten op basis van de vastgelegde afspraken in het ondersteuningsplan, aansluitend bij de vraag / ondersteuningsbehoefte van de cliënten en gericht op het optimaliseren van de kwaliteit van leven van de cliënt.

  Vier cliënten krijgen dagbesteding vanuit de woning aangeboden.

  Deze locatie vraagt dat je stressbestendig bent, sterk in je schoenen staat en kunt omgaan met verbale en fysieke agressie.

  Je doet wat je zegt en zegt wat je doet.

  Dit ben jij

  Als Persoonlijk Ondersteuner :

 • Zie je het als een uitdaging om een voortrekkersrol te hebben in een jong resultaat-verantwoordelijk team
 • Heb je snel inzicht in de situatie waarin een team zich begeeft, zowel op inhoud als organisatorisch
 • Geniet je van de complexiteit en het behalen van resultaten
 • Ben je oplossingsgericht en daadkrachtig. Je hebt doorzettingsvermogen
 • Ben je in staat overzicht te houden en weet je wat er speelt in het team en binnen de organisatie.
 • Ben je in staat om flexibel en met verantwoordelijkheidsgevoel in te spelen op onverwachte situaties
 • Je bent in staat om reflectie toe te passen op eigen handelen en ook op dat van je collega’s, je geeft en vraagt feedback.
 • Je bent een teamspeler met ideeën en originele oplossingen

 • Je bent sensitief als het gaat om het aanvoelen van wat cliënten nodig hebben en hebt het lef om je o.a. kwetsbaar op te durven stellen
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je kunt samenwerken in een resultaatverantwoordelijk team waarin de kernwaarden en de missie en visie van Frion leidend zijn en kunt hier ook bijdrage voor het team in leveren.
 • Je neemt graag initiatief, bent besluitvaardig en draagt verantwoordelijkheid binnen jouw resultaatverantwoordelijk team
 • Wat wij vragen

  Door jouw passie en gedrevenheid ben jij de persoonlijk ondersteuner die wij zoeken. Door jouw affiniteit met de doelgroep bied jij zorg op maat en weet het leven van de cliënt professioneel, respectvol en kwalitatief te ondersteunen.

  Je bent in het bezit van een relevante, afgeronde HBO opleiding en je hebt ervaring in het werken met onze doelgroep en de functie.

  Ben je op dit moment werkzaam als Persoonlijk ondersteuner of Werkbegeleider bij Frion, maar beschik je niet over een afgeronde HBO opleiding, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

  Je bent instaat het verschil te zien tussen kunnen en aankunnen en weet daarnaar te handelen. Daarbij kijk je naar de mogelijkheden van de cliënt en niet naar de beperkingen.

  Je bent dan ook bekend met de methodiek Triple C of voornemens je hierin te laten scholen. Je bent in staat overzicht te houden, lijnen uit te zetten en deze te bewaken in samenwerking met het team.

  Je bent een verbindende factor in de processen die zich afspelen zowel binnen als buiten het team in de organisatie. Je kan een juiste benadering toepassen en staat sterk in je schoenen, kan kaders scheppen voor de cliënt en binnen deze

  kaders ruimte geven. Je hebt een enthousiaste en positieve houding en kunt methodisch werken. Voor deze functie ben je bereid alle voorkomende diensten te werken.

  Omgaan met feedback en reflecteren op eigen handelen zie jij als een kans om je zelf verder te ontwikkelen om nog betere zorg te bieden.

  Het werken binnen een resultaat verantwoordelijk team vraagt om doorzettingsvermogen, lef, respectvolle omgang met elkaar en een kritische blik.

  Wat bieden wij?

  Je komt te werken in een bijzondere organisatie. Wij bieden een boeiende functie in een dynamische, inspirerende organisatie met enthousiaste collega’s.

  Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn geregeld conform de cao Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal € 2.

  006,- en maximaal € 3.069,- bruto per maand (FWG 45).

  Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

  Je krijgt bij ons de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden wij onder andere een goede pensioenregeling via het PFZW en een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

  Een voorwaarde voor het werken bij Frion is dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gerelateerd aan het dienstverband wordt overlegd.

  Daarnaast maakt een referentiecheck en assessment onderdeel uit van de procedure.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier