Spuiter
Randstad
Haarlem, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

VOORBEWERKER / SPUITER BIJ NS

Ben jij een schilder, autospuiter, vliegtuigspuiter, vrachtwagenspuiter, meubelspuiter of schadehersteller met een MBO 2 diploma in één van deze richtingen?

En ben je niet bang om een beetje vies te worden en houdt je van alles wat met spuiten te maken heeft? Zoek dan niet verder! Bij het NS onderhoudsbedrijf van treinen zijn ze namelijk opzoek naar jou!

Als voorbewerker en / of spuiter zijn er voor jou veel mogelijkheden binnen NS. Van het spuiten van het interieur, tot het volledige exterieur of gewoon schadeherstel.

Een voorbewerker en / of spuiter heeft bij NS een uitdagende en afwisselende baan. Oke, je gaat dan wel geen vlammen of sterretjes op de zijkant van de trein spuiten, maar geen dag hoeft hetzelfde te zijn bij NS.

Als voorbewerker / spuiter kom je bij NS met alle facetten van het vak in aanraking. Slijpen, schuren, plamuren, stofvrij maken en spuiten?

Jij gaat het doen! En omdat wij snappen dat treinen nieuw voor jou zijn kom jij te werken in een leuk team die jou het één en ander kan leren.

Wij bieden onze voorbewerker :

 • Een uitstekend salaris tussen de 2000 en 2800 euro o.b.v 36 uur (conform NS CAO), en;- Een stabiele en uitdagende baan in de techniek, en;
 • De kans om je zelf als spuiter en / of voorbewerker te blijven ontwikkelen, en;
 • De toegang tot ons netwerk, waardoor je nooit meer zelf naar werk hoeft te zoeken, en;
 • Bij goed functioneren een baan voor een langere periode, en;
 • Een VCA op onze kosten, en;
 • De mogelijkheid om cursussen te volgen om nog beter te worden in jouw werk.
 • Wat vragen wij van onze voorbewerker :

 • Een afgerond MBO 2 diploma (of hoger) als schilder, autospuiter, carrosseriespuiter, voertuigenspuiter, schilder, en;
 • Ervaring als schilder, autospuiter, meubelspuiter, schadehersteller, voorbewerker, en;
 • Een handige spuiter die niet bang is om een beetje vies te worden.
 • Ben jij de monteur die ze bij NedTrain zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer! Vragen? Neem gerust contact met ons op via ns nl.

  randstad.com of bel naar Randstad Techniek in Haarlem op 023-5165328 en vraag naar Danny, Eline, Willemijn & Yvo. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier