Technisch medewerker aflevering
Luba
Waddinxveen, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Over de functie

Voor onze relatie zijn we op zoek naar een chauffeur moet technische vaardigheden. Je gaat je bezighouden met het afleveren van mobiliteitshulpmiddelen bij de klanten thuis.

Je kunt onder andere denken aan rolstoelen, rollators en medische bedden. Tijdens het afleveren zet je waar nodig het bestelde product in elkaar of je stelt deze af aan de wensen van de klant.

Onze opdrachtgever biedt een fullservice concept op het gebied van hulpmiddelen in de zorg. Het gaat om levering, reparatie, onderhoud, keuring en beheer.

De organisatie heeft zich als doel gesteld om verbetering aan te brengen in de gezondheidszorg. De organisatie hecht grote waarde aan doelgericht te werken en het vermogen om sympathie en vertrouwen te winnen van zowel cliënten als collega’s.

Functie eisen

Je bent in het bezit van rijbewijs BE. Het betreft een zware functie waarbij je veel tilt en fysiek werk verricht. Omdat je direct met de klanten in contact komt en ook bij hen thuis beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Je hebt aantoonbare technische vaardigheden.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 2 werkdagen krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier