Leerling High Care Neonatologie
St-anna
Geldrop, Noord-Brabant, nl
12 dagen geleden
source : Jobbird

De afdeling Vrouw- Kind speelt op de strategische agenda van het St. Anna een cruciale rol. Op dit moment bestaat de afdeling uit het Geboortecentrum Anna met 12 kraamsuites, de afdeling Kind-

en Jeugd waar 14 klinische bedden en 6 dagbehandeling bedden zijn en de afdeling Neonatologie met 8 couveuses. In de toekomst gaat zich dit steeds meer ontwikkelen richting gezinssuites "gecombineerde kraam couveuse suites" Ontwikkel jij met ons mee?

Je gaat werken in het team neonatologie wat bestaat uit 11 Verpleegkundigen en High Care leerlingen. Het is een fijn team wat flexibel is en professioneel en wat zorgt voor elkaar!

Je biedt, samen met je team, optimale verpleging, verzorging en begeleiding aan te vroeg geboren zuigelingen en zieke pasgeborenen en hun ouders of verzorgers.

Je weet snel inzicht te verkrijgen in de zorgbehoeften van de patiëntjes.

Je volgt de functionele richtlijnen van behandelaars en volgens standaardprocedures. Er is ruimte voor zelfontplooiing en eigen initiatieven tot kwaliteitsverbetering worden zeker gestimuleerd en gewaardeerd.

Gedurende het voorwerktraject werk je als verpleegkundige op de afdeling neonatologie. Als de voorwerkperiode met succes is afgesloten, start je met de opleiding.

Gedurende deze opleiding zullen de werkzaamheden als voorwerker worden uitgebreid. De begeleiding tijdens de opleiding zal door vaste werkbegeleiders en een opleidingsfunctionaris verzorgd worden.

Functie-eisen

Werken op de afdeling Vrouw - Kind vraagt verpleegkundige kennis, medisch-technische kennis en vaardigheid op topniveau, dat weet jij als geen ander!

Jij bent de persoon die adequaat reageert en die behalve een analytisch en probleemoplossend denkvermogen, ook beschikt over een teamgeest.

 • Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige op MBO-4 niveau of HBO-V;
 • Ben je in België opgeleid als neonatologie verpleegkundige dan nodigen wij jou ook van harte uit te reageren.

  Arbeidsvoorwaarden

  Uitdaging, ontwikkeling en een fijn team. Het betreft een vacature van minimaal 24 uur per week tot 36 uur per week voor alle diensten.

  Tijdens de opleiding wordt verwacht dat je minimaal 28 uur per week werkt

  Inschaling vindt plaats conform Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal FWG 45 (tijdens de voorwerkperiode), maar al bij aanvang van de opleiding wordt dit gewijzigd naar schaal 50.

  Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

  Wij kennen een arbeidsmarkttoeslag voor deze functie!

  Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen.

  Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

  Contactinformatie

  Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sandra Burgers, afdelingshoofd, telefoon 040-286 41 73, of met Kim de Veer, recruiter AnnaWerkt, telefoon 040-286 4558.

  Spreekt deze vacature je aan?

  Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onze website www.annawerkt.nl of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen!

  Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Sandra Burgers.

  Over St. Anna Zorggroep

  De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuis , medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz .

  Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur.

  Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing.

  Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier