Verzorgende IG 3 uur werken tijdens schooluren - Isselwaerde
AxionContinu
IJsselstein, NL
6 dagen geleden

Je bent trots op jouw vak en gedreven om cliënten de beste zorg te leveren. Als Verzorgende IG werk je in Isselwaerde. Dit woonzorgcentrum staat middenin het historische stadshart van IJsselstein, omringd door groen.

Het voormalige ziekenhuis met een moderne aanbouw biedt kleinschalig wonen voor mensen met dementie in groepswoningen voor elk acht personen.

Er is plaats voor in totaal 96 bewoners. Elke woning heeft een eigen ingang, een gezamenlijke huiskamer en een volledig ingerichte keuken.

Iedere bewoner beschikt over een (slaap)kamer. Kleinschalig wonen biedt maximale privacy en zorg op maat. De beleving van van de bewoners staat centraal bij deze manier van wonen.

Isselwaerde is zo gebouwd dat bewoners vrij door het hele pand en de prachtige omsloten binnentuin kunnen lopen.

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Wij zijn ?optimisten in de zorg?. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. Of dat nou volledig herstel is of het beste halen uit een situatie die hoe dan ook niet meer beter wordt.

We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan.

En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen. Bij ons is het glas altijd halfvol. Zo kijken we naar ons werk, naar onze organisatie, maar ook naar de zorg als geheel.

We vinden dat we dat aan de mensen waarvoor we werken én aan onszelf verplicht zijn.

Wil je eerst een dag vrijblijvend meelopen? Geef het aan in je motivatiebrief, dan maken we graag een afsprak met je!

Functie-eisen : Jouw functie

Jouw functie

Je bent samen met de collega?s in jouw team verantwoordelijk voor de zorg voor de bewoners. Je zorgt ervoor dat ze zoveel mogelijk zelfstandig kunnen wonen en ondersteunt ze waar nodig.

Ook begeleid je een aantal leerlingen en stagiaires.

We hebben ruimte voor een contract van 3 uur. In overleg met je leidinggevende maak je afspraken over de werktijden. Daarbij houden we rekening met de wensen en verwachtingen van cliënten en zoeken we naar een match met jouw wensen en behoeften.

Jij :

 • bent in het bezit van een diploma van een beroepsrelevante opleiding op MBO-niveau 3 Verzorgende.
 • hebt kennis van verpleegtechnisch handelen
 • houdt jouw vakkennis bij door het lezen van vakliteratuur en het volgen van cursussen
 • Wij bieden :

  Een werkomgeving die veel ruimte biedt voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

  Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om te solliciteren voor de interne opleiding Verpleegkundige niveau 4.

  Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou FWG schaal 35 met een loonsverhoging van 4% per 1 oktober 2018.

  Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en een eindejaaruitkering van 7,4%. Daarnaast heeft AxionContinu goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gratis lidmaatschap van de beroepsvereniging V&VN voor verzorgenden en verpleegkundigen.

  Wanneer je na een succesvol assessment in dienst komt, krijg je meteen een contract voor onbepaalde tijd.

  Meer informatie :

  Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan de bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

  Solliciteren kan door te klikken op onderstaande sollicitatiebutton.

  Heb je vragen? Neem dan contact op met Marlies Remmert, recruiter, via tel. 030 - 282 22 00.

  Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd. Ook zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden.

  AxionContinu. Optimisten in de zorg.

  Acquisitie voor deze vacature stellen wij niet op prijs.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier