Director Consulting Services Banking
Groupe CGI inc.
Amsterdam, Pays-Bas
2 dagen geleden

Position Description :

De wereld van alle financiële instellingen is ontzettend in beweging en digitale transformatie is key in de hedendaagse werkelijkheid en de toekomstbestendigheid van financiële instellingen.

Gedreven door de vragen en eisen van klanten innoveren zij in hoog tempo systemen, producten en diensten. De nieuwste technologische ontwikkelingen bieden unieke mogelijkheden voor innovatie, waarbij klantvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan.

Iedere nieuwe ontwikkeling moet daarbij ook voldoen aan een complex kader van wet- en regelgeving.

Deze complexiteit wordt nog versterkt door de beweging die we doormaken richting een realtime online wereld, waar klanten verwachten dat financiële diensten altijd en overal beschikbaar zijn.

Ook dat is onderdeel van de digitale transformatie. Onze experts op het gebied van cyber security, cloud, software development, agile / scrum en data analytics helpen onze klanten deze digitale transformatie te realiseren.

Ben jij een professional op een van deze gebieden en ben je een ondernemend leider die (ICT) kennis en vaardigheden kan combineren met commerciële en management verantwoordelijkheden?

Dan is de rol van Director Consulting Services de ideale uitdaging voor jou. Wij zoeken een leider die sterke affiniteit en consultancy / advies en / of project ervaring heeft in de banken sector.

Hij / zij is in staat om een vertaalslag te maken van de business uitdagingen van de klant naar de IT proposities van CGI in deze uitdagende markt.

Your future duties and responsibilities :

De Director Consulting Services (DCS) is verantwoordelijk voor klanten binnen de banken sector In deze functie zijn business development, sales en delivery van projecten en consulting gecombineerd, om optimale kwaliteit en leveringszekerheid te waarborgen.

De DCS is een ondernemende leider die de marktpositie van CGI weet te ontwikkelen en weet dat dit alleen bereikt kan worden door geïnspireerde en betrokken professionals.

Weet zijn aandacht te balanceren tussen aandacht voor resultaten, betrokkenheid en kwaliteit. Is toegankelijk en staat open voor tegenspraak en ideeën.

Is een trusted partner’ voor onze klanten tot op senior management niveau en werkt met het team om de strategische positie van CGI te verbeteren.

De DCS geeft leiding aan een team van ongeveer 15-20 consultants. De DCS is onderdeel van het management team, die is samengesteld uit 4 DCS’en, en rapporteert aan de Vice President Consulting Services (VPCS)...

Required qualifications to be successful in this role :

De rol van DCS is zeer divers en een schitterende uitdaging voor de ICT professional die toe is aan een verbreding in zijn / haar werk.

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol, herken jij je in het volgende :

 • Je brengt zeker 5 jaar aan ervaring met je mee op een van de volgende gebieden : software development, Agile / Scrum, of (automated) testen
 • Je hebt ervaring met Continuous Delivery practices
 • Je weet wat het is om mensen te coachen
 • Je voelt je prettig bij business development (geen harde sales)
 • Je hebt frisse ideeën en houdt ervan als jouw creativiteit uitgedaagd wordt
 • Je hebt eerder gewerkt in de financiële sector
 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of universitair niveau, bij voorkeur in een technische studierichting
 • We bieden

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl cgi.com

  What you can expect from us : Bouw met ons aan je carrière

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier