Servicedesk- en local support engineer
Groupe CGI inc.
Rotterdam, Netherlands
8 dagen geleden

Tipo de empleo : Jornada Completa

Descripción de la oferta :

Ben jij de spin in het web van operations en development? Snap jij wat het is om de keten te overzien en welke wijziging waarop invloed heeft?

Ben jij die beheerder die development wel begrijpt? En wil jij dit verder specialiseren in de logistieke sector? Een sector die volop in beweging is, met thema’s als same day delivery, de last mile en smart shipping...

Sus futuros deberes y responsabilidades :

Als servicedesk en local support engineer zorg je dat de applicaties en kantoorautomatisering van onze klant in de lucht blijft, maar ook om ze onderling efficiënter te kunnen laten werken.

Zo ben je bezig met het verbeteren van bestaande omgevingen en doe je voorstellen voor vernieuwing en optimalisatie. Daarbij heb je oog voor het goed inregelen van de processen, zodat je iedere maand tegen lagere kosten hogere beschikbaarheid garandeert met een tevreden klant als gevolg!

Calificaciones requeridas para tener éxito en este rol :

 • Afgeronde HBO / MBO opleiding met een sterke ICT component
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Een passie voor IT infrastrucure
 • Een passie voor Servicedesk en local support activiteiten
 • Goed in het volgens processen laten werken van het team EN klant
 • Kennis van en ervaring met Agile / Scrum, DevOps, Continuous delivery
 • We bieden

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Interesse?

 • Solliciteer direct! Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl cgi.com of;
 • Neem contact op met Bart van Nunen via 0610946730 of bart.van.nunen cgi.com.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

  Qué esperas de nosotros? :

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Has sido referenciado para esta posición?* Si No E-mail del referenciador* Nombre del referenciador Apellido del referenciador Marcando esta casilla, das tu conformidad para contactar al member de CGI que te ha referenciado y confirmar dicha referencia, asi como información adicional.

  Para proceder con una referencia, debes proporcionar dicha authorización. Si no estas deacuerdo, por favor elimina el email del member de CGI.

 • Este campo es obligatorio. AddThis Sharing Buttons
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier