Assistent inkoper
Technische Unie
Amstelveen, Netherlands
29 dagen geleden

Je baan

Als assistent inkoper ben jij de steun en toeverlaat van onze inkopers. Samen stemmen jullie de prioriteiten en acties af.

Je schakelt met verschillende interne en externe stakeholders en bent de go-to person als het gaat om het assortiment, prijzen en artikelinformatie.

Een onmisbare schakel binnen de inkooporganisatie van de Technische Unie.

Je zorgt ervoor dat prijsmutaties worden verwerkt, nieuwe artikelen worden opgenomen en oude artikelen uitfaseren. Je legt bijvoorbeeld kortingen, bonusafspraken en prijslijsten vast in ons leverancierssysteem en zorgt voor de administratieve afhandeling van speciale prijsafspraken en uitkeringen van bonussen.

Hiervoor moet je dus wel nauwkeurig kunnen werken.

Ben je helemaal ingewerkt en heb je interesse om je takenpakket verder uit te breiden? Wij zien voor onze nieuwe collega veel ruimte om verder de diepte in te gaan.

Meer complexiteit in je takenpakket of een rol in interessante inkoopprojecten.

Je afdeling

De afdeling inkoop is de verbindende schakel tussen onze verkoopkantoren en de leveranciers. Je komt te werken in een leuk team met als specialisatie Verwarming & Klimaattechniek.

Dit is een markt die erg in beweging is door de energietransitie en heeft een breed portfolio aan producten die oplossingen bieden voor onze klanten (o.

a. installateurs en retailers). Ook wij zijn volop in beweging en je vindt het leuk vinden om mee te bouwen aan de verdere professionalisering van de afdeling.

Lees de blog van één van onze inkopers.

Wij bieden Naast een prima startsalaris (oplopend tot 3200 euro bruto per maand) bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Je profiel

 • Je hebt een HBO diploma en als je ervaring hebt met administratieve inkoop processen binnen een commerciële organisatie moet je zeker reageren (niet vereist).
 • Je bent een echte teamplayer met de drive om ook de rol van aanvoerder op je te nemen om samen de afdeling verder te laten groeien.
 • Je hebt affiniteit met het inkoopvak, processen en cijfers.
 • Het Office-pakket heeft voor jou geen geheimen.
 • Je bent nauwkeurig, analytisch en cijfermatig goed onderlegd.
 • Je bent gedreven, resultaatgericht en je wil jezelf ontwikkelen.
 • Is deze vacature net niet wat je zoekt? Meld je dan aan voor de vacatureservice! Je ontvangt de laatste vacatures per mail.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier