Klantadviseur bankieren
FINTREX
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Als Klantadviseur kun jij flexibele uren werken, dit levert jou bruto € 12,32 op per uur! Daarnaast behaal jij voor jouw start via FINTREX kosteloos jouw Wft Basis certificaat en kun jij rekenen op een volledige reiskostenvergoeding vanaf 10 km wanneer jij reist met het OV!

Functie-eisen :

 • Een MBO4 diploma is een pré;
 • Callcenter ervaring is een absolute pré!
 • De eerste 3 maanden na jouw start heb jij geen vakantie op de planning staan;
 • Flexibiliteit om jouw uren (25-30 of 30-35) in te roosteren!
 • Jij bent beschikbaar om de eerste 10 weken na jouw start een fulltime (betaalde) training te volgen.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de financiële sector waar jij in flexibele werktijden kunt werken voor het bruto uurloon van € 12,32?

  Wil jij tijd overhouden voor jouw gezin, jouw hobby's of andere zaken? Solliciteer dan op deze telefonische klantcontact functie bij ABN AMRO in Amsterdam op de afdeling Daily Contact.

  Op deze afdeling handel jij de inkomende calls van de particuliere klanten van ABN AMRO af. Zij kunnen jou bellen met vragen over dagelijkse bankzaken zoals : Internetbankieren, het aanvragen van een betaalpas, overboekingen of het storten van een groot geldbedrag.

  Vertrouwd, deskundig en ambitieus! Herken jij jezelf in deze kernwaarden en wil jij het gezellige team op de afdeling Daily Contact komen versterken?

  Grijp dan hier jouw kans om bij ABN AMRO op de Foppingadreef in Amsterdam te komen werken!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier