Voertuigtechnicus
AGVR BV
Nederland, Overijssel, nl
4 dagen geleden
source : Jobbird

Zijn techniek en automatisering jouw passie en werk jij graag met een toegewijd team van gekwalificeerde collega’s? Lees dan snel verder want wij zijn vanwege uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een voertuigtechnicus .

AGVR produceert en levert AGV systemen. AGV staat voor Automatic Guided Vehicle. Dit zijn computer gestuurde onbemande voertuigen die zelfstandig functioneren.

Vanuit onze vestigingen in Barendrecht (NL) en Aken (DE) verzorgen wij projectrealisaties in Nederlandstalig en Duitstalig Europa.

Met onze 24 / 7 hotline, service en onderhoud activiteiten waarborgen wij voor onze klanten een hoge systeem beschikbaarheid.

Je functie

Als voertuigtechnicus maak jij deel uit van het service team dat ervoor zorgt dat onze installaties bij onze klanten goed blijven functioneren.

Je vertrekt vanuit huis met je eigen service bus van de zaak richting de klant. De installaties bevatten behalve AGV’s ook andere componenten zoals transport-

en sorteerinstallaties, automatische magazijnkranen en robots.

Als voertuigtechnicus heb je kennis van mechanische componenten en elektrische installaties. Daarnaast heb je affiniteit met computerbesturingen.

Bij de computerbesturingen word je ondersteund door onze software engineers.

De werkzaamheden omvatten :

 • preventief onderhoud aan de bestaande installaties
 • verhelpen van storingen
 • opbouwen van nieuwe installaties
 • AGVR biedt haar klanten 24 / 7 support. In toerbeurten neem je als voertuigtechnicus eens per vier weken de storingsdienst waar.

  Dit houdt in dat je voor één week 24 uur per dag klaar staat voor onze klanten om service te verlenen.

  De baan is zeer afwisselend. Je komt in aanraking met hoogwaardige technieken en je komt bij verschillende productie- of logistieke bedrijven.

  Tevens maak je deel uit van een team van ervaren technici die door onze klanten zeer gewaardeerd worden.

  Jouw achtergrond

 • Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding (bij voorkeur voertuigtechnicus) en daarbij al enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt affiniteit met industriële automatisering
 • Je hebt een voldoende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Een goede kennis van de Duitse taal is een pré
 • Je bent servicegericht ingesteld en een teamspeler
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Solliciteren?

  Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct. Stuur je sollicitatie met CV naar Klik op de solliciteer-button om te solliciteren .

  Voor meer informatie over ons bedrijf, bezoek dan onze website www.AGVR.eu.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier